Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biznyos nők miért ilyen buták?
Biztosan tudjátok, kikre értendő. Olyan nők, lányok, akiknek teljesen természetes, hogy egyszerre 5-en csapják a szelet, és az is, ha mondjuk randizgatnak egy komolyabb jelölttel, gyakran kiderül utána, hogy közben még dugatják magukat egy, akár több sráccal is. Szóval, hogy is mondjam? Egyszerűek, mint a faék. Alanyi jogon jár nekik minden jó, másokon átgázolva érvényesítik önnön érdekeiket. Mintha teljesen természetes lenne nekik, hogy azt ba..hatnak át, akit akarnak, és vérig vannak sértődve, ha egyszer valakitől pofont kapnak az életben.
A kérdést nem konkrét eset szülte nálam, csak egy ideje ezt látom, hogy nagyon-nagyon sok az ilyen érzelmi csecsemő szintjén lévő nő. De nem csak nő, férfi is, még mielőtt valaki rám húzná a vizes lepedőt.
Mi miat lehet? Média, neveltetés hiánya, rossz minták, barátok, szociális mikro és/vagy makrokörnyezet?
Kor és nem is jöjjön a válaszhoz! THX!
Azért, mert az ilyen lányok szépek és mivel a férfiaknak a külső az elsődleges, ők megtehetik ezt, mert úgyis elnézik nekik, vagy mindig lesz új udvarló. Amelyik lány nem szép, az nem teheti meg.
A férfiak hibája.
Az a buta, aki él a lehetőségekkel, vagy az, aki hagyja, hogy kihasználják?
Szerintem itt nem a nők a buták, hanem azok a férfiak, akik ennek ellenére az ilyenek után futnak ahelyett, hogy keresnének egy kevésbé gyönyörű, ámde kedves és figyelmes lányt. De hát a jó test...
Tudom, sokat betegeskedtél, s nem ment jól a suli,
És Arkhimédész nem számít, ha este megint buli.
De ha beleülsz este a kádba, csak a túlfolyóban bízz:
Ha teleengedted, ne lepődj meg, ha kifolyik a fürdővíz.
Bezzeg a fodrász, a kozmetikus tudja,
És az a hiba, hogy ha teheti el is mondja.
Jön az a sok bölcsesség és világos már minden,
Csak az nem, hogy itt szebb lehetsz, de okosabb biztos nem.
Ne sírj, kérlek én sem veszem a szívemre már.
Nő vagy és ezt elfogadtam, én akartam és bele is buktam.
De nincs baj, bébi!
Úgy érzem, így is megéri:
Fő, hogy mindig forró az ágy.
Én mondom, hogy nincs baj, bébi!
A bizonyítványt senki se kéri,
Fő, hogy gyakran égessen a vágy.
#12 azta, fogalmam sem volt róla, hogy a Zokogó Testvériség tagjai már szexista verseket is írnak. Ez egészen új szintre emeli a szánalmasság fogalmát.
Gratulálok!
Na Kérdező, erről mi a véleményed?
Amúgy nem hiszem, hogy lehet tudni a konkrét választ erre a kérdésre. Valószínűleg hasonló lelki okok játszanak közre ebben a jelenségben, mint abban, hogy a férjek olyan oldalakra regisztrálnak, ahol megszerveznek nekik egy-egy félrelépést.
Felszínes érzelmeik vannak a másik iránt, ezért lelkifurdalás nélkül képesek a saját szórakozásukat előtérbe helyezni.
Olvass régi, 100-200+ éves regényeket, az akkori írók is kb ugyanerre panaszkodnak. A férfi csapja a szelet mindenkinek, aki él és mozog, a nő meg csinálja azt, amit te írtál. Nincs új a nap alatt...
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!