Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság nem nagyon lehet külsőleg megfelelni a lányoknak?
Én azt hiszem értem mire célzott a kérdező. Szerintem nem egy kikent, pink, hidrogénszőkére gondolt amikor kiírta a kérdést. Csak a női válaszolók nagy része ilyenkor azt hiszi, hogy a férfiaknak az kell. Szerintem hasonlóra gondolt a srác. [link]
Valjuk be, nem sok ilyen lány szaladgál kínaiból öltözködő sráccal akinek a legjobb járműve az anyja biciklie.
Kínaiból öltözködő, anyjával élő sráccal valószínűleg tényleg nem. De ha az a srác esetleg adna a stílusára, amit minden ember meg tud tenni, meg kezdene valamit az életével, amit szintén minden ember meg tud tenni, akkor máris nem lenne olyan esélytelen.
A nők férfit akarnak, nem kisfiút. A férfiaknak pedig van fellépése, stílusa, jövőképe, karrierje. Ameddig nincs, addig pedig ezekért kell tenni.
És mindezt férfiként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!