Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szakállas fiúnak van barátnője?
Eddig ezt vettem észre, hogy lehet a fiú akármilyen vékony, izomtalan, alacsony, csúnya stb. ha ilyen szakálla van, az szinte egyenlő azzal, hogy egy jó csaj a barátnője
Hát nem...
Bár nekem gyengébb,mióta hirtelen felindulásból lenyírtam,mint Marshall a haját...
Olvastad az Egri csillagokat? Régen, ha azt mondták egy férfira, megszakállasodott, azt értették alatta, hogy megnősült. Persze azóta divatkérdéssé vált az arcszőrzet, de ezen nem múlik a csajozás. Az általad linkelt változat nekem pl. nem tetszik.
Régebben tetszett a körszakáll, nagy divat is volt egy időben, most a borosta tetszik legjobban.
De van, akinek egyáltalán nem áll jól az arcszőrzet, szóval nem kell mindenkinek erőltetni.
Pár gyökér focista pár éve divattá tette, az ecsetfejjel és a man bun-nal egyetemben.
Ironikus, hogy a férfiak állandóan azzal savazzák a nőket, hogy mindig ész nélkül követik a modelleket, ők közben meg a sportolókat majmolják, ha már egyszer ők maguk balfa$zok a sporthoz, mindezt férfiként írom. Én még emlékszem a nyolcvanas évek végére, akkor épp a Bundesliga haj meg a szakmunkásbajusz volt a divat, ezeket dettó focistákról koppintotta a sok proli, állítom, ha a következő VB-n a válogatottak pö€söket borotválnának a hajukba, akkor másnap már a sok focißuzi dákóval a fején menne iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!