Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a legtöbb, amit nőre költöttél?
Ismerkedésnél, vagy már kapcsolatban.
Vacsora, vagy valami egyedi kívánság a részéről, esetleg később valami high tech cucc ha kérte.
Ilyenekre gondoltam.
És ő ezt hogy viszonozta?
26 éves vagyok, de a mostani barátnőm előtt egyetlen nőre sem költöttem egy fillért sem.
Ha a mostani kapcsolatomat nézzük, akkor nem tudnám megszámolni, hiszen évek óta vagyunk együtt. De az biztos, hogy ő többet költött rám, mint én. Egyébként olyan hatalmas dolgokat egyikünk sem vett a másiknak. Talán a legdrágább dolog, amit én vettem neki egy kb 3-4 000 Ft értékű könyv volt.
2 év. A pénz nem érdekel ilyen téren , de azt az időt senkitől nem fogom visszakapni.
22F
155000 egy laptop volt, nem kérte kapta. Nem bánom.
Hogy hogy viszonozta? Hát nem azért adtam hogy kedvességben vagy természetben megfizesse azután, mondjuk tárgyi dolgot (is) rengeteget kaptam tőle gőzöm nincs mennyit költött rájuk..
23F
5 év alatt,kb 3-4 misi, de lehet kicsit több. Nagyon nem érdekel(t). Nem érdekelt a pénz, csak a boldogsága. A vége az lett, hogy lelépett! :'D
Bánni nem bánom, mert nagyon jó 5 év volt. De ez van, ha a jó nem kell, akkor nem erőltetjük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!