Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Éppen alakulóban vagy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éppen alakulóban vagy egy huszonéves lánnyal, titokban megnézed az exhapsik profiljait FB-on. Ledöbbennél, ha ezeket az információkat tudnád róluk?

Figyelt kérdés

A lány 1. hapsija: [link]

— két és fél évig voltak együtt,

— a srác üzemvezető egy autóipari gyárban, hobbiból lemezlovas hétvégente,

— új BMW, négyszobás lakás menő felszereléssel,

— a DJ munka mellett érvényes pilótajogosítvánnyal hobbirepül.

A lány 2. hapsija: [link]

— egy évig voltak együtt,

— pénzügyi cég képviselője, diplomás, sokat utazik Olaszországba, Spanyolországba,

— egy drága albérletben lakik, ha épp az országban tartózkodik,

— hétvégente raliversenyeken indul, autókat szerel.

A lány 3. hapsija: [link]

— másfél évig voltak együtt,

— fővárosi egyetemen tanít informatikát, különböző informatikai kutatásokban, fejlesztésekben aktívan részt vesz, hamarosan programozói vállalkozást indít két munkatársával,

— szüleivel él egy nagy családi házban, új Lexus, méregdrága elektronikai felszerelések a ház ráeső részében,

— szabadidejében buli- és rendezvényszervezésben segít.

A lány 4. hapsija: [link]

— két évig voltak együtt,

— tervezőmérnök, épületeket, modern családi házakat rajzol, szerkeszt, kivitelez,

— két kutyájával együtt él egy nagy családi házban, egy középszerű Seatja és egy drága Mercedes AMG-je van,

— hobbiból, ha ideje engedi, sokat utazik, sokat autózik, világot lát.

(Igen, tudom, szörnyű tett, aljas hazugság az egész, mert Google-ből "összelopkodott" képek. -.- Egy elképzelt élethelyzethez nélkülözhetetlen az illusztráció.)

Szóval miután végig pörgetted a képeket, mire gondolsz?

2015. okt. 6. 19:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy te még a büdös életben nem láttál mérnököt közelről.

Egyébként amit leírtál egy vicc, négy szerinted tökéletes férfihez hozzárendeltél, négy olyan életet, amit itthon kb. lehetetlen elérni.

Egyébként mit gondolnék? A csaj az intellektuális pasikra bukik, tehát az orvosi diplomámmal szépen beleillek a sorba, luxus kocsim ugyan nincs de én is jól megélek, érdekes hobbim van és szeretek utazni belföldön és külföldön egyaránt. Ezen kívül jóképű vagyok, de nem vagyok kigyúrt. Mit gondolnék? A lány az intellektuális srácokra bukik, de most már kevésbé felszínes, mint korábban.

2015. okt. 7. 00:49
 12/19 A kérdező kommentje:
#11: Figyu, hátha mond neked valamit ez: "értő olvasás", már csak emiatt: "Egy elképzelt élethelyzethez nélkülözhetetlen az illusztráció."
2015. okt. 7. 00:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Azért mondtuk, hogy könyv, meg film (abból is a nyálas típus), mert életszerűtlen, egy kaptafáre készült pasik, véletlenül mind szupergazdag, intelligens, a gyúrás egyiknek se a hobbija, de mind kigyúrt, érdekes módon.

Béna sztori, béna fantázia.

2015. okt. 7. 08:34
 14/19 A kérdező kommentje:
#13: Bocsásd már meg nekem, hogy nem írok teljes életrajzot, jellemzést mindegyik szerepről. Mert a filmek, a könyvek nagy része életszerű? Egy rövid, vázolt körülmény miért ne lehetne az? Gondolom, te még egy orwelli 1984-et is csupán azért olvasol el, hogy fixáld utána magadban: "ez valószerűtlen élethelyzet"? A nyálfilmekre meg aztán senki sem kötelez, mint ahogyan erre a kérdésre sem, azaz ha nem vagy benne érdekelt, minek lógatod bele a dudaorrodat? Vagy belehelyezed magad egy hasonló "mesebeli" szituba (azért ez csak megy még), és leírod, hogy mit gondolnál a csajról, vagy Texas, Adios! Problem solved. Viszont ennek a körülményeskedésnek az égvilágon lófütyi az értelme, vagy annyi sem.
2015. okt. 7. 10:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Egy ilyen elképzelt szituban egye dolgot éreznék ami szorongatna és nem tudnék szabadulni tőle. ez a dolog nem más mint a leírhatatlan irigység. irigy lennék a csajra, a barátaira a "skacokra" és az ő barátaikra, családjukra gyerekkorukra mivel jellemző ilyen esetekben a "nemesi" származás, ne gyertek klisékkel hogy szegény családba született és minden kemény kitartó szorgalommal ért el hagyjuk már ezerből egyre ha igaz....
2015. okt. 7. 11:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Te baromira nem érted, mit írtam...(a 13-as).

Könyvekkel meg kissé jobban állok, mint te...

2015. okt. 7. 14:24
 17/19 A kérdező kommentje:
#16: Felőlem durrogj tovább azon a mellékes tényen, hogy mese az egész. Mintha le se írtam volna a kérdés alatt, falra hányt borsó. Nem szándékozok írói pályára tévedni, mielőtt még ezt is bemagyaráznád, vagy netán ezzel fikáznál. Kritizáld a semmit, éljen a rabulisztika. Innentől lezártam ezt a meddő vitát.
2015. okt. 7. 14:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Min kellene "ledöbbenni"? A csokorba kötött kamuzáson? Végigpörgetve azt gondolom: vajon mégis mi a f..sz akart ez lenni?
2015. okt. 7. 14:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem ez jutan eszemba:

Mar velem beszelget es kozeledik hozzam mert emelt a merce... exek mar nem eleg jo... :D

2015. okt. 7. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!