Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éppen alakulóban vagy egy huszonéves lánnyal, titokban megnézed az exhapsik profiljait FB-on. Ledöbbennél, ha ezeket az információkat tudnád róluk?
A lány 1. hapsija: [link]
— két és fél évig voltak együtt,
— a srác üzemvezető egy autóipari gyárban, hobbiból lemezlovas hétvégente,
— új BMW, négyszobás lakás menő felszereléssel,
— a DJ munka mellett érvényes pilótajogosítvánnyal hobbirepül.
A lány 2. hapsija: [link]
— egy évig voltak együtt,
— pénzügyi cég képviselője, diplomás, sokat utazik Olaszországba, Spanyolországba,
— egy drága albérletben lakik, ha épp az országban tartózkodik,
— hétvégente raliversenyeken indul, autókat szerel.
A lány 3. hapsija: [link]
— másfél évig voltak együtt,
— fővárosi egyetemen tanít informatikát, különböző informatikai kutatásokban, fejlesztésekben aktívan részt vesz, hamarosan programozói vállalkozást indít két munkatársával,
— szüleivel él egy nagy családi házban, új Lexus, méregdrága elektronikai felszerelések a ház ráeső részében,
— szabadidejében buli- és rendezvényszervezésben segít.
A lány 4. hapsija: [link]
— két évig voltak együtt,
— tervezőmérnök, épületeket, modern családi házakat rajzol, szerkeszt, kivitelez,
— két kutyájával együtt él egy nagy családi házban, egy középszerű Seatja és egy drága Mercedes AMG-je van,
— hobbiból, ha ideje engedi, sokat utazik, sokat autózik, világot lát.
(Igen, tudom, szörnyű tett, aljas hazugság az egész, mert Google-ből "összelopkodott" képek. -.- Egy elképzelt élethelyzethez nélkülözhetetlen az illusztráció.)
Szóval miután végig pörgetted a képeket, mire gondolsz?
Azt gondolom, hogy te még a büdös életben nem láttál mérnököt közelről.
Egyébként amit leírtál egy vicc, négy szerinted tökéletes férfihez hozzárendeltél, négy olyan életet, amit itthon kb. lehetetlen elérni.
Egyébként mit gondolnék? A csaj az intellektuális pasikra bukik, tehát az orvosi diplomámmal szépen beleillek a sorba, luxus kocsim ugyan nincs de én is jól megélek, érdekes hobbim van és szeretek utazni belföldön és külföldön egyaránt. Ezen kívül jóképű vagyok, de nem vagyok kigyúrt. Mit gondolnék? A lány az intellektuális srácokra bukik, de most már kevésbé felszínes, mint korábban.
Azért mondtuk, hogy könyv, meg film (abból is a nyálas típus), mert életszerűtlen, egy kaptafáre készült pasik, véletlenül mind szupergazdag, intelligens, a gyúrás egyiknek se a hobbija, de mind kigyúrt, érdekes módon.
Béna sztori, béna fantázia.
Te baromira nem érted, mit írtam...(a 13-as).
Könyvekkel meg kissé jobban állok, mint te...
Nekem ez jutan eszemba:
Mar velem beszelget es kozeledik hozzam mert emelt a merce... exek mar nem eleg jo... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!