Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az, hogy akinek hiányzol, az megkeres?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni néha, hogy mit csináljak, mert jártam már úgy, hogy a másik pont azt várta, hogy majd én keresem...2015. okt. 6. 17:16
1/11 anonim válasza:
Benne lehet, hogy hiányzol neki de nem mer keresni, mert nem akart téged zaklatni.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell általánosítani.
Én pl tudom hogy hiányzom valakinek, mégsem keres, még nem mer lépni. :)
3/11 anonim válasza:
Kérdező, indulj ki önmagadból. Neked hiányzik az illető, mennyire vagy hajlamos megkeresni őt? :D
4/11 Blade Bone válasza:
Én rám igaz, de pl mindig megvárom, hogy ő is keressen, mert ha csak én lépek az nem a legjobb. :/
5/11 opened paradise válasza:
Ha neked hiányzik,akkor keresd te!
6/11 anonim válasza:
Nekem is hiányzik valaki, de nem merem megkeresni és ő sem engem, talán majd amikor lecsengtek a dolgok.
7/11 anonim válasza:
Magamból kiindulva ha valaki igazán fontos számomra, akkor keresem magamtól, nem keresek kifogásokat. Ha már bármilyen okból vacillál az ember, akkor a kapcsolattal van egy kis "bibi".
8/11 anonim válasza:
Ez azért nem ennyire egyszerű, tényleg van, hogy a felek egymásra várnak, vagy csak valami megakadályoz abban, hogy keresni tudjátok egymást, és ez nem kifogás. Mi van, ha valaki azért nem keres (és mondjuk nincs közös ismerősötök), mert balesetezett, és kórházban van? No meg nekünk vannak olyan rokonaink, akik szeretnek "kölcsön" kérni, van, akit már lekoptattunk, de biztos vagyok benne, hogy azért szívesen megkeresne, csak tudja, hogy úgysem hat meg, más miatt meg nem keres. :-)
9/11 anonim válasza:
Van egy lány aki rendszeresen keres, de nem akar összejönni velem. Szerintem hiányzom neki.
10/11 anonim válasza:
Ez nem igaz. Te sem keresed őt, mert azt gondolod hogy nem hiányzol neki, mivel nem keres. És ő is gondolhatja ezt fordított esetben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!