Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a jó pasikat lenyúlják a fiatalabb csajok nekem meg a hulladék maradna de az nem kell?
őszintén nem nagyon kerestem párt,de amik vannak neten nagyon gáz főleg a korombeliek idősebbnek néznek ki és semmi jó stílus haj..
bár arról nem tehetek hogy nem tetszenek már a fehérek..(nem vagyok rasszista én is fehér vagyok)
komolyan úgy vagyok vele hogy feladom jó nekem a 2D is.
10: De. Fehérek. Vannak kicsit sötétebb bőrűek is, de ők is fehérnek tartják magukat.
Amúgy én is szoktam néha doujinshikre verni, és? Attól szerinted jobb lesz az életed, ha csak a 2D-vel foglalkozol? Tisztára olyan vagy, mint Tomoko a WataMote-ből...
nem vagyok idős !!bekaphatod engem meg 23-nak néznek!
én se a nagy szeműekre bukom hanem a bishikre vagy ázsiai férfiakra !!
akkor se kellenél ha nem lenne más a földön!
amúgy sárgák nem fehérek.de mindegy én már voltam japánnal ő sötétebb bőrű volt ők nem nagyon barnulnak amúgy megsúgom valaki nagyon okos de életébe nem látott japán embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!