Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudok ismerkedni 40+-os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok ismerkedni 40+-os nőkkel? 18/F

Figyelt kérdés
Nagyon bejönnek:P
2015. okt. 3. 20:45
 1/3 Clark Kent.. ***** válasza:

Nem vagyok otthon a 40-es nőkkel való ismerkedésben, így pontosan ezt nem tudom megmondani, de ha elég bátor vagy, akkor bárhol megszólíthatod őket.

Mindenesetre egy érdekes eset, ami segíthet: Egy vidéki nagyvárosban voltam régen diszkóba, nagyon érdekes volt a hely felépítése. Alapból két nagy terem volt, az elsőben ilyen retro-zenék mentek, na ott ropták idősebb nők is. :-) A másik teremben, fiatalos, akkori zene szólt, ott pedig inkább fiatalokat is láttam.

Nem tudom, hogy más szórakozóhelyeknek is van-e ilyen specialitásuk, vagy az csak egy különleges eset volt, de talán érdemes szétnézni pár szórakozóhelyen, hátha szerencséd lesz. :D

2015. okt. 3. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem próbálkozz szülôi értekezleten, country klubokban, idôsek otthonában, de anyudhoz is odamehetsz. Sok sikert
2015. okt. 3. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Anyukad baratnoi megvoltak mar? Szomszedok, bolti eladok?
2015. okt. 3. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!