Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy nem ír?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a negyedik randim egy fiúval, elköszönésnél mondta, hogy "majd írj". De azóta se írt. Majdnem minden nap beszelunk Facebookon, de olykor kiesik 1-2 nap, viszont randik utan mindig irni szokott, hogy éreztem magam, rendben hazaértem-e (altalaban olyan helyeken talalkozunk, ahova nekem 45-60 percet kell utaznom). Most meg mondta is h majd ír. Várok :D bár kicsit fura. Ha mondjuk holnap estig se ír, írok én. Egyébként ennek lehet valamilyen magyarázata? A tali szerintem jol sikerult, bar a fiu elegge kiismerhetetlen számomra (eddig).2015. okt. 3. 16:27
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi. Nem azt mondta h "majd irj", hanem hogy "majd írok" :D
2015. okt. 3. 16:28
2/9 anonim válasza:
Nem akar rád akaszkodni, mert akkor nem lenne már érdekes számodra.
3/9 A kérdező kommentje:
De hosszútávon ezzel gondok lesznek majd :D mármint nekem olyan társra van szükségem, aki egyben baratom is és kölcsönösen támaszkodhatunk egymásra. Nem szeretem az ilyen "eltűnök" dolgokat.
2015. okt. 3. 16:32
4/9 anonim válasza:
Most nekem is leállt az Olera Mini.
Tehát. Látod, hogy máshol aktiv például? Facebook, viber, v. hasonlón?
Lehet közbe jött valami. Bár njncs egy perce? :/
Nekem volt olyan, hogy egy álló napig nem értük el egymást. A természet közbe szólt.
És nem kell várnod. Irj nyugodtan neki!
5/9 A kérdező kommentje:
Persze, fenn van Facebookon kb egesz nap.
2015. okt. 3. 17:17
6/9 anonim válasza:
De ha olyan tars kell, akivel kölcsönösen tamaszkodhattok egymasra, akkor miert nem irsz neki te? Lehet, megunta, hogy folyton ö ir neked, es azt varja, hogy egyszer te is kezdemenyezz...
7/9 anonim válasza:
#4 vagyok
Ird meg neki nyugodtan akkor, amit ide is megirtál. Nem akarsz tőle semmi olyat amj nem teljesithető. Ha viszont ő erre képtelen -az is érdekes, hogy csak most kezdett igy viselkedni-, akkor békében menjen mindenki a maga utján, vagy tisztázzátok le, hogy csak barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!