Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nem szólt hozzám, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem szólt hozzám, mert zavarban volt, vagy ez így mi?

Figyelt kérdés

Már egy ideje szemezgetünk, egy két mondatot váltottunk is, mert vannak közös ismerőseink.

Legutóbb egyedül ültem, ő pedig odajött, megkérdezte leülhet-e. Mondom persze. De egy szót se szólt, én meg arra vártam, hogy fog. Olyan gondolkozó fejjel nézett maga elé. Erre odajött egy közös ismerős , a kiszemeltem annyit mondott rám nézve, hogy "na...", majd mivel elkezdtünk beszélgetni az ismerőssel el is ment.

Ez így mi volt?

Pedig nem vagyunk már tinik.:D

2015. okt. 3. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:

ő kezdeményezett azzal, hogy leült.

te pedig lesz*rtad, mert hozzá se szóltál.

ennyi történt.

2015. okt. 3. 13:27
 2/3 A kérdező kommentje:
:/
2015. okt. 3. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehettél volna aktívabb... eltoltad.
2015. okt. 3. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!