Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire eredményes ha a nő kezdeményez?
de aranyos :D
a helyzet ennél bonyolultabb sajnos...ő az exem egyik barátja, meg felmerül bennem a kérdés hogy ha tetszenék neki akkor felvenné velem a kapcsolatot
Ha tetszel neki és vonzónak talál téged, akkor nem fogja érdekelni, hogy te kerested meg őt.
Évente 1-2 alkalom velem is van, amikor nem én megyek oda a lányokhoz, hanem ők jönnek oda hozzám. Nem érdekel. Inkább erősíti az önbizalmam és örülök neki. Ez a jó hozzáállás. Írj neki nyugodtan.
Semmi extra, nem kell túlgondolni a dolgokat...
Köszönj neki, kérdezd meg van-e kedve beszélgetni, kérdezd meg hogy van, milyen napja volt...
Most lesz egy csomó jó film a moziban, kérdezd meg gérdekli-e, esetleg el is hívhatod mert nincs kivel menni és egyedül nem szeretnél, stb..
Persze innen mindig egyértelmű, hogy ismerkedni akarsz de az nem egyenlő a kapcsolattal még. Lehettek barátok, haverok, de akár egy jó kapcsolat is kialakulhat. Ha csak csendben ülsz, el fog telni az idő és a lehetőség elillan. "Aki nem játszik az nem is nyer". Mit veszíthetsz? Max nem jön össze.
Tegnap erőt gyűjtöttem és ìrtam neki. Beszélgettünk egy picit, de aztán meghalt a beszélgetés :/
De úgy vagyok vele, hogy az első lökést megadtam, mivel én ìrtam utoljára amire már nem ìrf semmit, lehet hogy még nincs veszve semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!