Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire eredményes ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire eredményes ha a nő kezdeményez?

Figyelt kérdés
felszeretném venni a kapcsolatot valakivel, pl facebook-on ìrni neki, de félek hogy nem nézi jó szemmel. Meg igazából attól is hogy nem fogunk tudni miről beszélgetni
2015. szept. 30. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kezdeményeztem már egyszer, az eredménye pedig házasság lett :D ez 50-50%-os lehetőséget rejt magában. Vagy jól sül el vagy se :D. De próbáld meg, bátraké a szerencse
2015. szept. 30. 15:15
 2/7 A kérdező kommentje:

de aranyos :D

a helyzet ennél bonyolultabb sajnos...ő az exem egyik barátja, meg felmerül bennem a kérdés hogy ha tetszenék neki akkor felvenné velem a kapcsolatot

2015. szept. 30. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha tetszel neki és vonzónak talál téged, akkor nem fogja érdekelni, hogy te kerested meg őt.

Évente 1-2 alkalom velem is van, amikor nem én megyek oda a lányokhoz, hanem ők jönnek oda hozzám. Nem érdekel. Inkább erősíti az önbizalmam és örülök neki. Ez a jó hozzáállás. Írj neki nyugodtan.

2015. szept. 30. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:
de mégis mit ìrjak neki? annyira félek mintha vizsgázni mennék komolyan. utálom az elutasìtást
2015. szept. 30. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Semmi extra, nem kell túlgondolni a dolgokat...

Köszönj neki, kérdezd meg van-e kedve beszélgetni, kérdezd meg hogy van, milyen napja volt...

Most lesz egy csomó jó film a moziban, kérdezd meg gérdekli-e, esetleg el is hívhatod mert nincs kivel menni és egyedül nem szeretnél, stb..

Persze innen mindig egyértelmű, hogy ismerkedni akarsz de az nem egyenlő a kapcsolattal még. Lehettek barátok, haverok, de akár egy jó kapcsolat is kialakulhat. Ha csak csendben ülsz, el fog telni az idő és a lehetőség elillan. "Aki nem játszik az nem is nyer". Mit veszíthetsz? Max nem jön össze.

2015. szept. 30. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok :D nagyon tetszik egy srác, de nem merek neki írni :/ Egyébként igazuk van az előttem válaszólóknak, érdemes lenne megpróbálni... Az sokkal rosszabb lesz, ha elszáll a lehetőség :)
2015. szept. 30. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Tegnap erőt gyűjtöttem és ìrtam neki. Beszélgettünk egy picit, de aztán meghalt a beszélgetés :/

De úgy vagyok vele, hogy az első lökést megadtam, mivel én ìrtam utoljára amire már nem ìrf semmit, lehet hogy még nincs veszve semmi.

2015. okt. 1. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!