Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi pénzt kérjek a barátomt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt kérjek a barátomtól, ha hozzám akar költözni lakni, és én akarom kezelni a közös kasszát?

Figyelt kérdés

Leadjon minden pénzt, és majd beosztom neki.Ez az eredeti elképzelésem.Szegény szeret a haverjaival sokat eljárni pubokba, és van mikor alig marad neki.

Én jobban be tudnám osztani, ezért felajánlottam neki hogy majd én beosztom.

Kicsit lázad ellene, de meg kellene szoknia, csak furcsa lenne, hogy az asszony viseli a nadrágot.

Igaz hogy jobban keres nálam, de ne költösön már fölös dolgokra, mikor azt félre is lehet tenni, vagy esetleg ha megbeszélem vele, meglephet pedikűr manikűrrel, vagy szolibérlettel.

Persze megbeszélés kérdése.

2015. szept. 29. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
23 F
2015. szept. 30. 05:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Inen látszik hogy ahoz is alacsony inteligenciád van hogy be oszd mert még megse kaptad a lovét de már elverted rá adásul a másét

REMÉLEM HAMAR MEGSZABADUL TÖLED SZEGÉNY SRÁC

BOCSI HOGY OLTOSRA SIKERÜLT TÉNYLEG NEM VAGYOK SEG GFEJ DE EZ NAGYON HÜLYÉN TERVEZTED EL

Nyugi ha ezt igy adod elő és épp elmèlyű a barátod hamar mész a sülyesztöbe a szolidal meg a nadrágviseléseddel együtt

BECSÜLD MEG

2015. szept. 30. 05:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha hozzád költözik, akkor szerintem a rezsi és a közös dolgok felét. (Megjegyzem, tőlem kérned sem kellene, ez alap lenne részemről.) A többi szerintem nem a te dolgod, mivel ő keresi meg. Arra költi, amire akarja. Ha ő ilyen, akkor ilyen is marad. Ha meg nem jó, akkor biztosan akad egy spúr sváb legény, aki továbbképzést tart neked pénzbeosztásból... :D
2015. szept. 30. 08:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy nem trollbait.

>és én akarom kezelni a közös kasszát

Akkor kezeled te a kasszát, ha mindketten ezt akarjátok.

>Leadjon minden pénzt, és majd beosztom neki.

Ezt ő kérte tőled, beleegyezett? Vigyázz ezzel, mert nagyon ingoványos talajon vagy. Jobb lenne szerintem kevésbé végletesen kezelni a pénzt (valahogy közösen), mert nagyon könnyen lehet, hogy hamar problémákat fog szülni az, hogy az egész pénz hozzád kerül és te osztod be neki is. Csak akkor csináljátok így, ha tényleg ezt akarjátok és alaposan megbeszéltétek a feltételeket!

2015. szept. 30. 09:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne várhatod el tőle, hogy az összes pénzét fizu után a kezedbe nyomja, majd te pedig akkor adsz neki annyi pénzt, amennyit jónak látsz, de persze meglephet ilyen-olyan dolgokkal, hogy nem is fér hozzá a pénzéhez.

Megbeszélés alapja az egész, ha mindketten akarjátok, legyen közös kassza, férjen hozzá ő is, meg te is. Ha neki ez nem felel meg, hogy te kezeld az általa megkeresett pénzét, akkor tegyetek el közösen rezsire, kajára, hasonlókra, aztán ki-ki a maradék pénzét arra költi, amire akarja. Csak ne akarj anyáskodni felette, meg zsebpénzzel kiszúrni a szemét, ha kétszer annyit keres, mint te.

2015. szept. 30. 13:01
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ő majdnem kétszer annyit keres mint én.

De sokszor panaszkodott már hónap közepén hogy alig van neki. párszor beszéltünk már a témáról, sajnos nehezen tudja beosztani a pénzét, ezért megtakarítása sincs.

Ezen tudnék segíteni."

Összeköltözés helyett inkább most szakíts vele, amíg nem késő. Ha te spórolós vagy, ő meg szórja a pénzt, az mindig konfliktusforrás lesz, és megmérgezi a kapcsolatotokat.

Jobban jársz, ha egy spórolós sráccal kötöd össze az életed, mielőtt te is bekerülsz egy adósságspirálba, pl hitelkártyaadósságból.

2015. nov. 11. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!