Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én kellek neki, ha van jobb is?
Adott egy fiatal fèrfi (32), akinek van egy csúcskategóriás (most már csak ex) baràtnöje (29). A csaj gyönyörü, kb mint Megan Fox a legjobb formájàban (hasonlít rá amugy), és ahogy elnéztem, pár rèszlet (melle, szája) nem eredeti, vagy ha igen, akkor pokoli szerencsés. Emellett a csaj diplomás, orvosként havi 1,5 milliót keres. Meg modellkedett hobbi szinten állítólag, meg motoros (a srás is motorversenyzö).
Én átlagosan nézek ki, csak érettségim van, és bolti eladóként keresek némi alamizsnát,, emellett pofátlanul fiatal is vagyok (21).
Nagyon természetes a külsöm, alig sminkelek.
A sráccal barátokként kezdtük, ijesztgetett vele párszor, hogy szívesen összejönne velem, de nem hittem el. Pár hete mégis miattam szakított a barátnöjével, és velem akar járni (nem, nem csalta meg velem).
Mi a fene kellhet neki tölem?
Igen, szakítottak. Amikor megismertem még minden oké volt köztük, be akart mutatni a csajnak is, mert barátilag kedvelt.
Elmondása szerint miattam, és a csaj egyszer spontán megkérdezte, tetszem-e neki amugy, mert valahogy erre gyanaksuik egy ideje
Nem vagy pofátlanul fiatal és biztosan csinosabb vagy mint állítod,a másik lány meg biztosan nem tökéletes csak te látod annak és így már nem is annyira blőd gondolat,hogy beléd szerelmes.
Te is szereted őt?
hányszor kérdezed meg még?
ha ennyire úgy érzed nem vagytok egy súlycsoport és ennyire kishitű vagy ,nem fog menni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!