Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért én kellek neki, ha van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én kellek neki, ha van jobb is?

Figyelt kérdés

Adott egy fiatal fèrfi (32), akinek van egy csúcskategóriás (most már csak ex) baràtnöje (29). A csaj gyönyörü, kb mint Megan Fox a legjobb formájàban (hasonlít rá amugy), és ahogy elnéztem, pár rèszlet (melle, szája) nem eredeti, vagy ha igen, akkor pokoli szerencsés. Emellett a csaj diplomás, orvosként havi 1,5 milliót keres. Meg modellkedett hobbi szinten állítólag, meg motoros (a srás is motorversenyzö).

Én átlagosan nézek ki, csak érettségim van, és bolti eladóként keresek némi alamizsnát,, emellett pofátlanul fiatal is vagyok (21).

Nagyon természetes a külsöm, alig sminkelek.

A sráccal barátokként kezdtük, ijesztgetett vele párszor, hogy szívesen összejönne velem, de nem hittem el. Pár hete mégis miattam szakított a barátnöjével, és velem akar járni (nem, nem csalta meg velem).

Mi a fene kellhet neki tölem?

2015. szept. 28. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
A vonzódás és a szerelem nem azon múlik, mi van a kirakatban.
2015. szept. 28. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt legyen önbizalmad. Másrészt nem ugranék bele. lehet ez egy indok a szakításra, de akkor elég rossz indok, és ezzel nem téged akarlak megbántani. Heverje kicsit és ha még mindig te érdekled, akkor gondolkodj el a dolgon.
2015. szept. 28. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez biztos h miattad szakitott vagy egyaltalan szakitott??
2015. szept. 28. 21:26
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, szakítottak. Amikor megismertem még minden oké volt köztük, be akart mutatni a csajnak is, mert barátilag kedvelt.

Elmondása szerint miattam, és a csaj egyszer spontán megkérdezte, tetszem-e neki amugy, mert valahogy erre gyanaksuik egy ideje

2015. szept. 28. 21:28
 5/9 A kérdező kommentje:
*gyanakszik
2015. szept. 28. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy pofátlanul fiatal és biztosan csinosabb vagy mint állítod,a másik lány meg biztosan nem tökéletes csak te látod annak és így már nem is annyira blőd gondolat,hogy beléd szerelmes.

Te is szereted őt?

2015. szept. 28. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szinte csak külsőségekről írtál, kivéve a diplomát és az orvosi dolgot. Ezek együttese sem jelenti azt, hogy az a nő jobb ember. Nem látsz a dolgok mögé, nem tudhatod milyen a csaj valójában. Lehet hogy betegesen féltékeny, vagy egyszerűen csak hosszútávon nem elviselhető a személyisége. Hosszabb kapcsolatokban ezek a dolgok is fontossá válnak, hogy 2 ember személyisége mennyire passzol össze. És ha nem klappol, annak a kapcsolatnak vége lesz előbb utóbb. Apró dolgokban nyilván lehet kompromisszumot kötni, de ha ezek nagy dolgok, akkor az ember kvázi feladja önmagát. Azt pedig nem lehet sok évig elviselni, hogy olyannak mutatod magad másoknak, amilyen nem vagy.
2015. szept. 28. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Gondolom kicsit incifinci lehet a másik csaj. Te meg a természetességgeddel lehet jobban bejössz a srácnak. Vagy beleunt a másikba, esetleg az nem volt hűséges. Ellaposodott a kapcsolatuk. Akármi... A srác meg gondolom nem kispályás, azt csinál amit akar.
2015. szept. 28. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:

hányszor kérdezed meg még?

ha ennyire úgy érzed nem vagytok egy súlycsoport és ennyire kishitű vagy ,nem fog menni a dolog.

2015. szept. 29. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!