Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az okos intelligens esetleg diplomával rendelkező lányoknak nagyobb az igénye, elvárása mint a butább lányoknak?
Én férfi vagyok, 33 éves.Nézd nyilván van összefüggés, de ezek nem elvárások és nem igények, nem tudom minek lehetne nevezni. Én erről úgy gondolkozok , hogy ha egy nő aki velem egykorú, és hasonló körülmények között nőtt fel, akkor az ne csak egy minuszos bankszámlát tudjon már felmutatni , mert az azért árulkodik valamiről... A nulláról indultam szüleim nem tudtak segíteni érdemben, mivel én eljutottam kemény munkával valahová, a másiktól is elvárható ez szerintem. Ha ez nem így van akkor ő máshogy gondolkozik máshogy éli az életét. Emiatt nem egyeznénk hosszútávon, ha pedig így van, miért kezdjek vele kapcsolatba? Mert ez nem arról szól a nők többségénél sem hogy a pénzt válassza, hanem a sikeresebb férfit, aki már bizonyított az életben, rátermett, nyilván ezzel bizonyos tulajdonságok is együtt járnak, nem lehet ostoba ha sikeres(önerejéből).
Nyilván arra is van példa, mikor egy pénzes vén szivar mellett látjuk a fiatal huszonéves lányt. De többségüknél az imponál szerintem hogy sikeres a férfi, és nem az hogy pénze van.
persze.. ilyen lány vagyok (na jó, még nem diplomás, csak egyetemista) és elvárom, hogy intelligens, értelmes legyen a pasi, akivel együtt vagyok (ez nem jelent eget a diplomással)
a nem legokosabb lányok közül pedig soknak hasonló képességű pasija van.
"Ez is pont egy olyan probléma, amit a nők sosem fognak fel ésszel, hiszen szerintük egy férfinak legyen 30 éves korára kacsalábon forgó palotája három Bugattival."
Jézusom ámítástechnika, szerinted ez a nők így gondolják??? :D (Ha nem is mind, akkor gondolom a legnagyobb részük szerinted.....jesszus..)
Nézz már szét az utcán/baráti körödben (bár nem hinném, hogy ilyen szemlélettel lenne, hacsak nem hozzád hasonló gyűlölködőkből) szemellenző nélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!