Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya srácok miért várják el, hogy esélyt adjanak nekik a szép nők, mikor? (többi lent)
...ők sem adnak a csúnya lányoknak
Sőt, sokkalta kritikusabbak a nőkkel. Azt veszem észre, hogy a jóképű srácok kevésbé válogatnak, mint a nem túl helyesek. Ugyanis az utóbbi kategória úton-útfélen lecsúnyáz minden nőt, aki nem 10/10-es. Viszont akart már velem járni jóképű srác, holott nem vagyok plázapits, és láss csodát, sokkalta elnézőbb volt az esetleges hibáimat (pl hogy nő létemre nem izmos a hasam) illetően, mint a kevésbé szépek.
Ez most hogy jön össze?
Én alacsony 165 centis srác vagyok, nem a legtöbb nő álma ( szerintem ) 26 éves és már 17 évesen találtam egy lányt, akivel jártam is egy darabig, azóta persze volt több hosszabb/rövidebb párkapcsolatom is volt.
Én nem a bombázókat keresem, inkább az igényesség a lényeg nálam. Elvárom, hogyha én adok magamra ( ruházatom igényes, ápolom magamat, odafigyelek, hogy abból, ami van a legtöbbet kihozzam ), akkor a lány is tegyen ugyanígy.
Szóval én úgy gondolom, ha valaki ad magára, az fog találni, előbb utóbb párt magának, mert hiába van valaki 190 centi, ha elhanyagolja magát, akkor egy igényes lánynak inkább az alacsonyabb, de magára többet adó férfi fog kelleni.
Ez nem általános igazság, csak egy észrevétel a hétköznapokból, saját tapasztalatokon alapszik!
A csúnya lányok miért várják el, hogy esélyt adjanak nekik a jóképű férfiak, mikor ők sem adnak esélyt a csúnya srácoknak?
Így már sokkal több igazság van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!