Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kétségbeesett nők és férfiak meddig folytatják még a küzdelmet a csinos nők és a bunkó férfiak ellen?
Emberek vagyunk, ezért kétségbeesünk, ez nem szégyen. Jobb esetben azonban felállunk. Nem így van azonban más embertípusnál. Vannak, akiknek a kétségbeesés egy életforma lett. Kicsit részletesebben:
Oly sok nő van, akik állandóan a következő sablont sütik el:
"Minden pasinak csak a szex kell, mind egyforma"
Illetve oly sok férfi van, aki a következő elméletet favorizálja:
"A csinos lányoknak csak a gazdag, bunkó pasik kellenek!"
Ahelyett, hogy megvizsgálnánk ezen állítások hitelességét, lépjünk a következő színre: Egy-egy nyilatkozattól még nem lesz senki sem kétségbeesett. Viszont amikor már szinte nem telik el nap, hogy ezt ne vetné fel, és minden idejét ráteszi ennek az elméletnek a bizonyítására, ott már komoly problémák vannak. Úgy saccolom, hogy ezek az emberek kb 95%-ban szingli, illetve 5% párkapcsolatban él egy olyan emberrel, akivel csak azért jött össze, mert nem akad nekik más. Éppen ezért rendkívül kétségbe vannak esve, hogy örökre szinglik maradnak, vagy mindig olyan ember mellett kell kelniük, akivel legszívesebben inkább kidobnának. Ezért van bennük oly nagy feszültség, és indulat.
A kérdés a következő: Meddig akarják még folytatni ezt az életmódot? Nem lenne jobb inkább talpra állni, és elindulni a változás útján?
Elismerem, a kérdés kissé talán provokatív lehet azoknak, akik érintettek az ügyben, ám nem nem ebből a kérdésből írtam. Viszont arra megkérnék mindenkit, hogy a különböző elméleteknél lehetőleg próbálja meg személyeskedés nélkül kifejteni az álláspontját. Köszönöm.
"Én azt gondolom, hogy a változás felé elsődlegesen mentálisan kell elindulni. Mondjuk úgy, hogy megszeretjük magunkat."
Üres megfoghatatlan rizsa. Konkrét módszert írj vagy fejezd be az okoskodást. Tudod, ez a nesze semmi fogd meg jól esete.
"Üres megfoghatatlan rizsa. Konkrét módszert írj vagy fejezd be az okoskodást. Tudod, ez a nesze semmi fogd meg jól esete."
Amit írtam, az nem "okoskodás", meg "rizsa" hanem tény. Akármilyen személyiségfejlesztő tanfolyamra mész/könyvet olvasol (PUA, Dr. Csernus Imre művei stb...) azt fogod látni, hogy az ÖSSZES módszer alapja a mentalitásnak a megváltozása. Amit én az imént leírtam, egy mondatban, azt szedik ízekre a szakemberek, és értetik meg a hallgatókkal/pácienssel. Ha ez neked nem tetszik, akkor találj ki magadnak másikat. De egyébként ilyen stílusú embernek mint amilyen te vagy, nem is segítenék. Gondolkodni meg nem kötelező... csak lehet.
"Ha valaki azt látja, hogy azokhoz mennek oda, akiknek már eleve van önbizalmuk, csak még inkább elkönyvelik magában, hogy ő nem elég jó, ezért őt nem választja senki."
Tévedsz, itt az oldalon is sokszor olvastam olyan kérdést, hogy félénkebb csajhoz kértek tanácsokat. Vannak, akiknek bejönnek az önbizalomhiányos lányok, mert egy pörgős csajjal nem tudnak mit kezdeni, így előbbinél úgy vélik, hogy jobb inkább várni, mert jobban megéri. Én evvel nem értek egyet, de vannak olyanok, akik másképp látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!