Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől ronda egy férfi számotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől ronda egy férfi számotokra? Milyen az a férfi aki nem jön be nektek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 14:14
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
A nőies szájú férfiak nagyon taszítanak.
2015. szept. 25. 17:44
 22/24 anonim ***** válasza:

igazából nincs nagy elvárásom legyen vérbeli nő :D

viszont én is hiú vagyok... igen is számít h vonzódjak hozzá külsőleg...

A vékonyabb sportos testalkatú nők tetszenek nem túl nagy mell nem túl nagy fenék stb...

Belső pedig legyen intelligens legyenek közös érdeklődési pontok :D Legyen a lelki társam

röviden ennyi nem akarok litániát írni

2015. szept. 25. 17:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Vérbeli nő=nyafogós hülyepitsa? Amiket leírtam, leírtunk szerintem eléggé a szélsőségek kategória, gondolom ugyanezeknek a női megfelelő a legtöbb férfinek sem tetszenének. De szerintem nem ezen múlik a pártalálás, sok igénytelen embernek is van párja. Nyilván ha az ember komolyan tervez, akkor meg nem áll össze akárkivel, csak hogy legyen, de ennek sok köze nincs a rondasághoz.
2015. szept. 25. 18:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Ezt nem könnyű leírni. Egyszerűen nem tetszik az arca... Vagy elég az is, ha nem elég magas(180 alatti)

Szőke,

Festett/zselézett haj

Szoláriumozott

szőrtelen meztelencsiga

Túl kigyúrt

Kockás hasa van

Rózsaszín vagy egyéb lányos cuccokat, szűk nadrágot hord

Divatmajom

Nárcisztikus

Agresszív

Ha kell ha nem káromkodik

Karótnyelt, humortalan

Trófeagyűjtő

Prostizott már .

hirtelen ennyi jutott eszembe.

2015. szept. 25. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!