Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kizáró ok, ha egy lány metált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok, ha egy lány metált hallgat?

Figyelt kérdés

Folk, pagan és viking fanatikus, szóval Amon Amarth, Týr, Eluveitie, Korpiklaani, Духи Предков, Equilibrium meg ilyenek.

Ha full átlagos, külsöre nem látszik rajta.

22 éves

2015. szept. 24. 12:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem a külső számít. :-?
2015. szept. 24. 12:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen körökben mozogsz, ahol ciki ilyesmiket hallgatni? Én nem vettem észre, hogy kizáró ok lenne, sőt, sok esetben inkább előny, de kérdés, milyen pasik az eseteid. Nekem volt nem-metálos is, de mindig féltékeny volt a "világomra", úgyhogy nem jött össze. A saját stílusodban mozgó srácok előtt pedig az sem kizáró ok, ha "meglátszik rajtad". (Egyébként az, hogy egy férfinak/fiúnak bejön-e egy metál stílusban öltözködő lány, nem a zenei ízlésüktől függ.)
2015. szept. 24. 12:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok.
2015. szept. 24. 13:24
 4/15 anonim válasza:
Dehogy, sőt... amúgy sabatont nem hallgatsz? :D 22/f
2015. szept. 24. 13:50
 5/15 anonim ***** válasza:
45%

Úristen, tisztára mint az exem! Az is szakítás előtt de azóta is csak ilyeneket hallgat. Engem kinyírt vele idegileg. Mert minden szar volt amit én hallgattam, az övé meg nagyon magyar, nagyon hazafi, nagyon arkona, nagyon kárpátia meg viking meg mit tudom én... Meguntam hogy egy nyamvadt programra nem birtam vele elmenni ahol zene is szólt és nem rock zene volt.

Majd meglátod zavarni fog ha annyira fanatikusan ragaszkodsz csak ezekhez.

2015. szept. 24. 13:54
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem gáz, ha valaki csak és kizárólag egy stílust szeret és minden más szar neki. Én rengeteg féle-fajta zenét hallgatok és utálom, ha valami fanatikus fikázza az ízlésem, mert neki pl csak metál tetszik. Nekem a metál az kb Nightwish, Iron Maiden, Metallica... a hörgős izéktól meg falra mászok.

Ennek ellenére én azt mondom, hogy a zenei ízlés nem kéne, hogy számítson egy kapcsolatban. (bár volt, hogy ismerkedtem valakivel, aki folyton ilyen depis szarokat linkelgetett, amit nem hallgattam szívesen, hisz teljesen lehangolt)

Akkor van gáz, ha elvárod, hogy a párod is azt hallgassa/szeresse, amit Te, semmibe veszed amit Ő szeret és hangosan hallgattatod vele. Én fejhallgatóval szoktam zenét hallgatni.

24/F

2015. szept. 24. 14:18
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem ez kifejezetten pozitív. Kevés ilyen lány van.

24F

2015. szept. 24. 14:24
 8/15 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kizáró ok.

A Rock és Metál egy élet érzés.Igazi stílus.

Én 28 évesen is Death Metalt meg hasonlókat hallgatok.

Valahogy jobban meg fogott ez a stílus,mint a semmit mondó lötyögő nyávogó disco irányzat...

2015. szept. 24. 14:27
 9/15 anonim ***** válasza:

Én is metalt hallgatok többnyire, és eddig senkinél sem volt kizáró ok. Körbe is röhögtem volna az illetőt, akinél az. :)

Első barátom viszont azt mondta, hogy tehetségtelen vackok, akiket hallgatok, és nem nőies, hogy ezeket hallgatok. Hát, repült is a fenébe a srác (nem ezért amúgy, ez csak a pont volt már az i-n).

2015. szept. 24. 15:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Dehogy!

Rolam sem mondanak meg, hogy 23 eves fiu letemre inkabb metalos vagyok. Nincs jelenleg hosszu sorenyem, max a picit dusabb arcszorzet arulkodhatna errol.

Bar az en metal stilusaim picit masabbak (nu metal, metalcore, death metal) nem zarna ki senkit.

A stilusokon belul is deftones, while she sleeps, in flames, children of bodom es sok mast hallgatok.

2015. szept. 24. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!