Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is hogyan ismerkedhetnék meg úgy valakivel, ha undorodom már mindenkitől?
Nekem is hasonlo jellegu problemam van. A volt baratnom volt olyan, akiben a hibai ellenere is a legtisztabb embert lattam es a sajat hibaim ellenere minden boldogsagot meg akartam neki adni. Kezdettol fogva igyekeztem magamat a moralis es erzelmi meggyozodesihez igazitani, hogy a leheto legboldogabba tegyem es ugy ereztem hogy o is azon igyekszik, hogy szamomra tokeletes legyen. Aztan nem olyan reg a sajat elveit - amiket en elfogadtam, valoban helyeseltem es ezek altal is probaltam jobb emberre valni - durvan athago modon szakitott velem. Annak ellenere, hogy allitolag meg mindig szeretett.
Nem allok szentimentalis ember hireben, megis kikeszultem. Na ezek utan meg jobban buzlik az alapveto emberi jellem es annak a tartastalansaga... Eddig sem lelkesedtem az emberek 95%-ert, de ezek utan a gyanakvasom mondhatni 100%-os.
Lehet, hogy csak pusztan nem az emberekre kellene koncentralnod, hanem egy olyan dologra amibe beleszerethetsz. Tehat inkabb valamit szeress szivbol, ha nincs olyan valaki aki melto ra. Foglalkozz azzal ami erdekel es szeretsz es legyel belole a leheto legjobb. Lehet ebben kellene kielned a szenvedelyed, ahogy nekem is... Remelem segitettem.
Sajnos rossz emberekkel találkoztál az utaidon :(
sajnálom...
de van néhány jó,ne foglalkozz a rosszakkal!
Sok sikert!
Szia!
1. Először is fogadd el magad olyannak amilyen vagy, de ha tudsz valamin változtatni, akkor változtass! Ha szereted magad, a kisugárzásod is jobb lesz, és az emberek kedvelni fognak.
2. Tanuld meg szeretni az embereket. Senki sem tökéletes, mindenki követhet el hibát. Ha ugyanis "undorodsz" az emberektől, az úgyis ki fog sugározni, és akkor senki sem akar majd a társaságodban lenni.
Nyilván a döntés a tiéd. Ha nem akarsz változtatni, akkor meg törődj bele a jelenlegi állapotodba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!