Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bizalmi problémák. Lehetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizalmi problémák. Lehetséges hogy egy ember egy hatalmas pofon után nem bízik meg többé senkiben sem?

Figyelt kérdés
A környezetem szerint elég "érzékeny" típus vagyok. Jó ideig nem vonzottak a férfiak vagy nem tekintettem őket "férfinak". Aztán egyszer belezúgtam egy bizonyos emberbe aki a barátom/haverom/első szerelmem volt. Eléggé hátba szúrt már több alkalommal is(érzelmileg, különböző szituációkban). Pár év elteltével majdnem biztos vagyok benne hogy szociopata. Már sokszor próbáltam megszabadulni tőle jó pár ember tanácsára és saját magam miatt is. Valahogy mégis mindig kapcsoltban maradunk. Már annyi év eltelt hogy képtelen vagyok megbízni az emberek nagy részében. Vagy ha meg is teszem folyamatosan hátba szúrnak...Próbálok pozitívan állni a dologhoz, de akárhányszor összebarátkozom egy új emberrel folyton belső késztetést érzek arra hogy "letereljem". Azt hiszem az arcomon is kiül az érzés hogy "félek tőlük"... Mostanában már a családomnak sem mondok el semmit, csak a szokásos hétköznapi dolgokat. Ez már egy pszichológiai betegség? 26/L

2015. szept. 20. 22:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én senkiben sem bízok, Kérdező. Már régóta csak saját magamra számíthatok, semmi szükségem a többi emberre, akik csak azt nézik, hol tudnak minél jobban keresztbe tenni egymásnak.

Sokkal nyugodtabb és biztonságosabb az életed úgy, ha senkiben sem bízol meg.

2018. okt. 28. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!