Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok őszintén! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok őszintén! Szerintetek tényleg túl nagyok lennének az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Már megkaptam pár ismerőstől, hogy túl válogatós vagyok és nemrég elgondolkodtam, hogy igazuk van-e és kíváncsi vagyok a Ti véleményekre is!:) Megpróbálom összeszedni, hogy milyen számomra az ideál:

Külsőre tetszik ha egy lánynak hosszú haja van, aranyos arca van de igazából ez eléggé tág dolog:). Magasságra maximum akkora mint én (174). Testalkatra tetszik ha egy lány nem hanyagolja el magát, egészségesen táplálkozik mozog valamit és ad magára nem azt mondom hogy egy fitnesz bajnok legyen de.. értitek.:) Belsőre nagyon fontos nekem hogy legyenek önálló gondolatai, céljai tervei képes legyen a saját lábán megélni de ugyanakkor hűséges is legyen akarjon velem lenni őszintén. Lehessen vele beszélgetni ne csak üljön csendbe. Igazából ennyi a sablonokat nem lövöm el, hogy szeressen meg bízzon meg bennem ne féltékenykedjen mehessek önállóan valahova stb mert anélkül értelme sincs nagyon:)

Szerintetek?

2015. szept. 20. 20:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
*Engem az érdekel*
2015. szept. 21. 14:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezek abszolút nem magas elvárások, teljesen normális szerintem. Viszont hasonló elvárásokkal ezen az oldalon inkább mi, lányok kapjuk meg, hogy mennyire nehéz nekünk megfelelni, szóval meglepő számomra, hogy fiúként ilyen beszólást kaptál. :D

19/L

2015. szept. 21. 20:08
 13/13 A kérdező kommentje:

Na magamra direkt nem tértem ki mert bármilyen pozitív tulajdonságot írnék egyből nagyképű vagyok...:)

18/F

2015. szept. 24. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!