Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak esetén a túlsúlyosság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak esetén a túlsúlyosság elfogadottabb a vékonyságnál?

Figyelt kérdés

Rengeteg duci férfit látok barátnővel, a nagyobb darab túlsúlyos férfiakat sem szólják meg, a vékonyakat pedig sokszor cikizik, kinézik. Persze 20 felett.

Az csak mellékes, hogy akármikor bekapcsolom a tv-t és valami sorozat/film megy, a férj szerepében mindig egy pocakos nagydarab férfi van.

2015. szept. 19. 22:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
10%

Persze, nem akadály:

[link]

2015. szept. 19. 22:39
 2/13 anonim ***** válasza:

Van akinek ilyen alkat jön be jobban, van akinek olyan, nem igazán lehet általánosítani, nincs ilyen hogy elfogadottabb.

Én vékony vagyok, és egy csomó lánynak tetszem, de persze olyanok is vannak, akiknek egyáltalán nem.

2015. szept. 19. 22:40
 3/13 anonim ***** válasza:

Pontosan. :/

Vékonyként semmibe néznek a nők,esélyem sincsen így sajnos egyetlen nőnél sem. :/

24/F

2015. szept. 19. 22:43
 4/13 Bino ***** válasza:
29%

Ez a nőknél is ugyanilyen, hogy mindenki cikizi az anorexiást, és azt meg szinte normálisnak tartják, ha dagadt.

Nekem egyébként a vékonyság jobban tetszik, valahogy nincs kedvem ahhoz, hogy megfulladjak egy testesebb férfival alvás illetve szeretkezés közben.

2015. szept. 19. 22:43
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Ízlés kérdése. Szerintem divatosabbak a csontsovány pasik. De nekem pl. jobban tetszik egy testesebb férfi, mint akinek hárfázni lehet a bordáin, semmi kedvem nem lenne egy aszott csontvázhoz bújni.
2015. szept. 19. 22:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Jó azért nem csontsovány férfiakról van szó.
2015. szept. 19. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nem csontsovány, csak vékonyabb alkatú, szálkásabb típus, akkor szerintem ugyanúgy sok nőnek tetszik ez az alkat, mint a kicsit testesebb.
2015. szept. 19. 22:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Kinek a pap, kinek a papné. :)

24/F

2015. szept. 19. 23:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Túlsúlyos vagyok és kruvára nem kellek a nőknek... szóval eléggé el vagytok tájolva.
2015. szept. 19. 23:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem a vékony férfiak tetszenek.
2015. szept. 20. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!