Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond az ismerkedésnél ha valaki csendes, visszahúzódó?
Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 20:25
11/17 anonim válasza:
Sajnos pontosan leírták a válaszadók, hogy mit is gondolnak a "zárkózottabb, visszahúzódóbb" emberekről. Az, hogy valaki nem teregeti ki mindenét a nyilvánosság elé, nem pofázik folyamatosan a nap 24 órájában, nem jelenti azt, hogy nem tud miről beszélni, vagy, hogy nem érdeklődik a másik ember iránt. Szimplán csak annyi az egész, hogy meglepő módon vannak olyan emberek akik nem kötnek mindent a másik orrára és meggondolják mit, mikor és hogyan mondjanak. De úgy látszik a mai világban ez már furcsának és érthetetlennek számít.
12/17 anonim válasza:
#11 Úgy beszélsz, mint ha nekem kéne rosszul éreznem magam azért, mert egy zárkózott emberrel nem vagyok szívesen együtt. Tessék megnyílni és nem lesz probléma. Vagy akkor meg ne panaszkodjon, ha nem tudok mit kezdeni vele. Nincs kedvem bottal piszkálni és harapófogóval kihúzni belőle 2 értelmes mondatot. Én szórakoztassam állandóan?
13/17 anonim válasza:
Nem gond ez, akinek meg gond az menjen a pics...ba.
14/17 anonim válasza:
"#11 Úgy beszélsz, mint ha nekem kéne rosszul éreznem magam azért, mert egy zárkózott emberrel nem vagyok szívesen együtt. Tessék megnyílni és nem lesz probléma. Vagy akkor meg ne panaszkodjon, ha nem tudok mit kezdeni vele. Nincs kedvem bottal piszkálni és harapófogóval kihúzni belőle 2 értelmes mondatot. Én szórakoztassam állandóan?" Látom nem érted miről beszélek. Ha neked kell "harapófogóval kihúzni belőle" a válaszokat akkor valószínűleg az az ember nem kíváncsi rád. De ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem érdeklik őt más emberek. Attól még, hogy te minden jöttmentnek "megnyílnál" minden további nélkül, nem jelenti azt, hogy minden ember így tenné. És aki nem így viselkedik, hanem megfontoltabb, nem keresi olyan emberek társaságát akikkel nincs semmi közös témája, azt jó esetben csak: "visszahúzódónak, csendesnek" titulálják, rosszabb esetben pedig gyökérnek, idiótának, stb...
15/17 anonim válasza:
Én zárkózott vagyok, csendes és visszahúzódó, mivel eléggé szorongó vagyok emberek társaságában, nehezen oldódok fel. Ezzel együtt maximálisan megértem, hogy sokan ezzel nem tudnak mit kezdeni. Valószínűleg tényleg úgy jön le sokszor, hogy nem vagyok elég érdeklődő, vagy hogy alapból unalmas, sótlan vagyok.
Sajnos hiába próbálok közvetlen, vicces, társasági lenni, csak a közvetlen ismerőseimmel megy, mások társaságában csak hülyét csinálok magamból.
Aki a cserfesebb, beszédesebb embereket szereti, teljesen érthető módon nem igazán szimpatizálnak velem. Én az olyanokkal jövök ki, mint a férjem, akik nagyon szeretnek beszélni, mert én meg nagyon szeretem hallgatni őket. :D
16/17 anonim válasza:
szerintem pedig van aki, például én is úgy tekintek a visszahúzódó emberekre mint a karácsonyi ajándékokra: ki kell bontani hogy eljuss a javához, de meg is éri mert a csendes emberek általában nem adják ki a titkokat és jobban értékelik ha valaki a gátlásaik ellenére is nyit feléjük.
17/17 anonim válasza:
Igen, nagyjából a többiek leírták, hogy sajnos nem igazán megy így a beszélgetés kivéve ha a másik szívesen beszél magáról és szereti ha meghallgatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!