Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallgassak a barátnőmre? Vagy csúnya dolog lenne? 24l
Tetszik nagyon nekem egy srác. Én is neki, csakhogy barátnője van. Bár nem a legjobb a kapcsolatuk.
A barátnőm szerint nagyon bejövök neki. Látja rajta, ha beszélgetünk pl. nagyon közel áll hozzám, meg ahogy rám néz, sokszor totál zavarba van stb.
Na most ő, a barátnőm nem tudja, hogy én tisztában vagyok azzal, mennyire tetszünk egymásnak és elégé intim, bensőséges a kapcsolatunk (remélem mindenki tisztában van az intim szó jelentésével. semmi sem történt köztünk).
Arra biztat, hogy ha már így alakult, "hajtsak rá", mert a srác szerinte besavanyodott kapcsolatba él, amibőp nem mert kilépni (ez mondjuk sanszos). Illetve ha mégis okés a kapcsolata, akkor pontot teszek a dolog végére és kész. Szerinte ha olyan jól meglennének, nem nyitna felém. Látszik, hogy valami van köztünk, ilyen beteljesületlen dolog. Magyarán kerülgetjük egymás, elmegyünk a boldogságunk mellett meg ilyenek.
Jó, igen, tetszik meg minden, de én nem vagyok elcsábítós típus... Ő akit kinéz, megszerzi. Nekem ilyen téren 0 tapasztalatom van, sosem foglalkoztam foglalt pasival.
Szerinte viszont egy idióta vagyok, hogy nem beszélem meg vele, csak hallgatok erről. Vagy legalább leírnám neki és elküldeném vagy bármi. Hagyom, hogy galyra menjen a szemem előtt az egész...
Valahol van benne igazság, vagyis így igaz, csak nem erkölcsös, de én akkor sem vagyok erre képes. Megijeszt, hogy talán örökre elveszíthetem, de én nem hajtok rá.
Most mit mondhatnék amúgy is neki?
" Figyi, nem dobod a csajod miattam?"
Jó, pedzegette kettőnket, hogy ha nem lenne a bnője, akkor esetleg mi ketten együtt, de én nem csaptam le a labdát. Nem kavarok be.
Hülye vagyok? Egyedül öregszem meg, ha ilyen szerencsétlen módjára gondolkozom?
Én nem lépnénk be a kapcsolatba 3.nak.
Le kellene zárni a előző kapcsolatát,mert ez így lenne korrekt,és akkor se rögtön mennénk bele a kapcsolatba.
Mert a szakítás után is várnia kellene néhány hónapig egy embernek.
A mai fiatalok egyik kapcsolatból a másikba vannak,nincsenek szünetek
egyik ágyból a másikba vannak!
Fúj,micsoda igénytelenség lett a mai világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!