Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, amikor azt mondjátok, nem járnátok k¨vér nővel, mire gondoltok?
8-as
Ne is mondd magad vékonynak, mivel az első képen egy hótt normál alkatú nő van. Nincs azon egy gramm hiány, vagy fölösleg sem. :)
Az első teljesen rendben van. Aki arra kövéret mond ott baj van. Még ducinak sem mondanám. Nem is vékony, inkább telt. Második nálam a duci. Ő leengedett kezekkel azért nagyobbat mutat. Ha minden más rendben van vele nem szólok egy szót sem az alkatára. Tőle nagyobb már kövér nekem. Így a harmadik is. Bár sajnos még nem láttam így kinéző kövér nőt. A képen levő még gusztusos is, de a valóságban nem nagyon van ilyen. Az én ideálom az elsőtől is vékonyabb, de a másodikig elfogadom.
1határeset,2,3,4határeset,8
A harmadik kövér!
Gyerek után, talán még bele fér. Attól, hogy jó néhány nőnek a mackós (DAGADT/AMORF) pasik jönnek be, de fordítva kevésbé igaz.
Kedves 9!
Nem vásárolok az általad felsorolt boltokban egy kategóriával feljebb vagyok ahol olasz a méretezes es ott mar a 44 IT mar nagynak számít .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!