Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta, hogy sosem lesz már még egy olyan barátnőm, amilyen az előző volt?
Ez egy nagyon jó kérdés.....és szerintem nincs jó válasz.
Egy új kapcsolat kezdetén akaratlanul is az Exedhez fogod hasonlítani a partnereidet....és sajnos olyan előítéletekkel fogsz feléjük közeledni ami megpecsételi a sorsotokat.
Ez pont olyan érzés mint amikor lehetőséget kapsz arra, hogy drága kocsit kipróbálj...utána nem szívesen ülsz vissza a régibe, mert tudod hogy nem erre vágysz.
Férfiként azt tanácsolom, hogy Ne adjál le az igényeidből...ha egyszer már képes voltál egy "átlagon felüli" Nőt összeszedni akkor most is képes vagy rá!!!!
37F
Sajnos felszinesek a mai fiatalok...
mindenki aki igazán szeretet valakit arra vágyik
hiába nincs vele,ő hozzá hasonlítja a következőket,
az utódokat...
Olyan senki sem lesz amilyen ő volt!
"Persze,hogy nagyon jó volt vele a szex,mert gyönyörű volt a külseje.Gyönyörűnek láttad a személyiségét,hidd el,azt is többnyire a külseje miatt láttad gyönyörűnek.Ez a leírásod elég felszínességre utal.Nem is őt magát szeretted,hanem csak idealizáltad."
Nem mindegy? A lényeg, hogy vele voltam boldog.
"Nem mindegy? A lényeg, hogy vele voltam boldog."
Ha mindegy, akkor fogj egy fényképet róla, ölelgesd, és képzeld azt, hogy még mindig veled van, és ő az igazi.. Ha eddig is boldoggá tett a saját képzelgésed, ezután sem egy második személyen fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!