Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha undorodom a férfi nemtől, lehetek egy idő után leszbikus?
Nekem még jó tapasztalatom nem volt férfival. Mindegyik egy idő után úgyis csak kikacsint a kapcsolatodból vagy elkezd hanyagolni,és ott rúg belém ahol tud. Ha ránézek random, az utcán egy srácra, mindig arra gondolok, hogy Ő is csak egy a sok közül.
Férfi barátaim nincsenek, ismerőseim is csak elvétve vannak, mert nem tudok velük mit kezdeni és félek, hogy csak átgázolnának rajtam egy gyenge pillanatomban.
Ami a szexet illeti, az még rosszabb.
Igazából jobban vágynék arra, hogy az ellenkező nemhez vonzódjak ,de nem tudom ,hogy erre képes lehet e egy heteroszexuális ember csupán a haragtól és elkeseredettségtől.
Nincs önbizalmad és ezért érzed azt hogy senkinek nem kelene hosszabb távon,te is szerethető ember vagy csak meg kel találni a szénakazalban a tűt
Lehet hogy sok rossz tapasztalatod van de vanak jó emberek is és ha nem adsz nekik esélyt te sem tudsz kivirágozni.
"Mindegyik egy idő után úgyis csak kikacsint a kapcsolatodból vagy elkezd hanyagolni,és ott rúg belém ahol tud."
Szóval te is ismersz minden férfit, mint az itt hisztizők nagy része, ugye?
"Ha ránézek random, az utcán egy srácra, mindig arra gondolok, hogy Ő is csak egy a sok közül."
Akkor talán nem a férfiakkal van gond, hanem a gondolataiddal.
"Igazából jobban vágynék arra, hogy az ellenkező nemhez vonzódjak ,de nem tudom ,hogy erre képes lehet e egy heteroszexuális ember csupán a haragtól és elkeseredettségtől."
Most akkor te milyen nemű és irányultságú is vagy?
Nő vagyok és heteroszexuális.
Az utolsó mondatomban valóban felcseréltem a szavakat, bocsánat.
*****azonos*****
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!