Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha interneten megszerettük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha interneten megszerettük egymást akkor jó eséllyel sikerülni fog a vakrandi?

Figyelt kérdés
Képet nem adok, mert eléggé csúnya vagyok. Egy lánnyal megismerkedtem interneten és azt mondta nagyon megszeretett és nem kell neki kép se rólam, így teljesen vakrandi lesz. (én viszont láttam képet róla) Jól fog sikerülni így a vakrandi?
2015. szept. 10. 23:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ahogy JaguarWarrior írja...

Ettől függetlenül persze találkozz vele, de légy elegáns. Haj, körmök, öltözet, ilyesmik legyenek rendben. Mert - és ezt saját esetemben tapasztaltam -, ezek nagyon sokat javítanak a külső megítélésén.

2015. szept. 11. 00:49
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekünk sikerült. Személyesen talán sose jöttünk volna össze, de így igen.

Képet küldj!!!!

2015. szept. 11. 03:19
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Persze, zsírkirály űberfaxa lesz minden. Csak ne úgy csináld, ahogy én, hogy minden második randin csatakrészegre iszom magam.
2015. szept. 11. 05:12
 14/24 anonim ***** válasza:

Tuti 100%, hogy a fazon látott már téged és nyomozott utánad.

Én óvatos lennék a helyedben.

2015. szept. 11. 06:39
 15/24 anonim ***** válasza:
* bocsi: nőci
2015. szept. 11. 06:40
 16/24 anonim ***** válasza:
Más a lelki élet és más a fizikai vonzalom. Ne éld bele magad nagyon. Csalódhatsz. N32
2015. szept. 11. 08:33
 17/24 opened paradise ***** válasza:

Ez nem vakrandi így,csak játszol vele.

Gondolom nem tudja.

2015. szept. 11. 08:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy ne éld bele magad.
2015. szept. 11. 09:10
 19/24 anonim ***** válasza:
74%
Jobban jársz, ha küldesz képet. Saját példámat tekintve én nem küldtem és elég csúnya módon utasított el. Pedig már 2 hete beszélgettük minden nap, azt hittem érez irántam valamit. Az a lényeg, hogy interneten nem tud annyira megalázni téged, mint mondjuk egy kávézóban mindenki előtt.
2015. szept. 11. 10:04
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

Nem is a megalázás miatt, de adott két ember, akik hasonló külső jegyekkel rendelkeznek, mégsem ugyanolyanok feltétlenül. Ha nincs kép, azokhoz viszonyítod az elmondottakat, akiket ismersz, aztán vagy beletrafálsz, vagy az van, hogy a beszélgetőpartner teljesen más, pedig stimmel a leírás rá is.

Aki járt már úgy (szerintem elég sokan vagyunk), hogy olvasott könyvet, és elképzelte a karaktereket, aztán látta filmen, és teljesen másmilyennek alkották meg, pedig az is stimmel a leírásnak megfelelően, azért mégis csalódás, hogy nem olyan, amit látsz, mint amilyet elképzeltél. Ez ugyanaz.

No, meg a másik kedvenc, tipikus kérdés, magasság és testsúly alapján állapítsuk meg valakiről kép nélkül, hogy ő akkor most kövér-e vagy sem, csak nem mindegy, hogy mondjuk ugyanaz a kiló izomként van jelen vagy zsírként.

2015. szept. 11. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!