Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha interneten megszerettük egymást akkor jó eséllyel sikerülni fog a vakrandi?
Ahogy JaguarWarrior írja...
Ettől függetlenül persze találkozz vele, de légy elegáns. Haj, körmök, öltözet, ilyesmik legyenek rendben. Mert - és ezt saját esetemben tapasztaltam -, ezek nagyon sokat javítanak a külső megítélésén.
Nekünk sikerült. Személyesen talán sose jöttünk volna össze, de így igen.
Képet küldj!!!!
Tuti 100%, hogy a fazon látott már téged és nyomozott utánad.
Én óvatos lennék a helyedben.
Ez nem vakrandi így,csak játszol vele.
Gondolom nem tudja.
Nem is a megalázás miatt, de adott két ember, akik hasonló külső jegyekkel rendelkeznek, mégsem ugyanolyanok feltétlenül. Ha nincs kép, azokhoz viszonyítod az elmondottakat, akiket ismersz, aztán vagy beletrafálsz, vagy az van, hogy a beszélgetőpartner teljesen más, pedig stimmel a leírás rá is.
Aki járt már úgy (szerintem elég sokan vagyunk), hogy olvasott könyvet, és elképzelte a karaktereket, aztán látta filmen, és teljesen másmilyennek alkották meg, pedig az is stimmel a leírásnak megfelelően, azért mégis csalódás, hogy nem olyan, amit látsz, mint amilyet elképzeltél. Ez ugyanaz.
No, meg a másik kedvenc, tipikus kérdés, magasság és testsúly alapján állapítsuk meg valakiről kép nélkül, hogy ő akkor most kövér-e vagy sem, csak nem mindegy, hogy mondjuk ugyanaz a kiló izomként van jelen vagy zsírként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!