Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam tudtára, hogy tetszik?
Külföldön élek, egy helyi srác az egyetemről. Látásból ismerjük egymást, mert régebben bejártam egy órára, amit ő tartott. Ő lassan végez a masterrel, én még csak alapképzésen vagyok. Most nyáron volt egy kétnapos kurzus, amin mindketten ott voltunk, akkor bemutatkoztunk egymásnak, meg vmennyit beszélgettünk is, de csak az egyetemről, pl hogy milyen tárgyaim voltak. Azóta ő jár a fejemben, pedig ennek már több hónapja, nem is láttam azóta.
Az egyetem hatalmas, szóval nem valószínű, hogy csak így véletlenül beleütközök a folyosón. Amit meg tudok tenni, hogy megnézem, hol tart órát és véletlenül arra járok (beülni gáz lenne rá, tudja h már megvan a tárgy :)), de akkor sem tudom, hogy egy köszönésen kívül hogy tudnék vele bárhogy is beszédbe elegyedni. Ráadásul idegen nyelven kell beszélnem, annyira nem is tudom jól kifejezni magam, ahogy mondjuk magyarul tudnám.
Az a problémám, hogy rettegek attól, hogy nevetségessé válok, mert őt egyáltalán nem is érdeklem és azt gondolja, vmi stalker vagyok, aki rá van tapadva. Eddig egy kapcsolatom volt, az hosszú volt, neten ismerkedtünk meg, ott nem volt ilyen gond a gátlásokkal, de egyébként suliban mindig eltitkoltam, ha tetszett valaki, úgy éreztem, hogy elsüllyednék szégyenemben, ha kiderülne.
Külsőre szerintem vállalható vagyok (arcra nem olyan szép, de nőies és vékony). Ő se egy adonisz, szóval nem hinném, hogy túl magasra tenném vele a mércét, de nagyon közvetlen és látom, hogy jól kijön a lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!