Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ér a tisztesség, ha nem kellek így egy férfinak sem?
Nem biztos, hogy jól látom a dolgot, de igazából nem az itt a leglényegesebb kérdés a te szempontodból, hogy te alapvetően kapcsolatban gondolkozol-e, tehát ez a kritérium párválasztáskor, nem pedig az, hogy mennyi ideig tud várni a férfi az első szexig?
"Hát jó, de akárkivel nem fekszek csak úgy le, eddig akikkel randiztam meg semmi komolyabbat nem akartak."
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy mintha itt nem a "várakozási idő"-n lenne a hangsúly, hanem azon, hogy "semmi komolyat nem akartak".
Ha valaki nem akarna komolyat tőled, de várna pár hónapot a szexig, az jó partner lenne neked?
Ha meg egy férfiról az lenne a benyomásod az ismerkedés során, hogy párkapcsolatban gondolkozik, nem futó kalandban, és ilyen irányban alakulnátok köztetek a dolgok, szerinted tényleg akkora gondot jelentene neki legalább egy hónap, vagy akár több?
nem két különböző dolog az, hogy egyrészt te
Elég nagy baj, ha csak azért van veled, mert "vár" rád, hogy széttedd e lábad.
Ha én valakivel vagyok, akkor nem csak dugás miatt teszem, és a perceket se számolom, hogy még mindig nem feküdtünk le.
Én meg úgy gondolom, hogy még nem találkoztál olyan férfival, aki igazán beindított volna... Hidd el, ha felizgulsz, akkor nem fogsz hónapokat várogatni.
Szóval ne sajnáld, hanem várj.
Ha visszagondolok, hogy 23 éves koromra milyen élményekben volt részem, akkor csak sajnálni tudlak, hogy neked ez pótolhatatlanul kimaradt az életedből!
Én sem cigizek, és nem is vedelek, de imádom az életet és a szexet! (nyugodtan le lehet ribizni, cseppet sem érdekel más véleménye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!