Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti miert itélitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti miert itélitek el azt a férfit aki nem iszik alkoholt és komoly céljai vannak?

Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 14:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

én ilyen vagyok és egyetlen lány sem ítélt el emiatt eddig...

te ezt miből gondolod, hogy így van? :O

22F

2015. szept. 3. 14:49
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem elítélik,hanem unalmasnak tartják.
2015. szept. 3. 14:51
 3/15 Clark Kent.. ***** válasza:
94%
Ki mondta neked, hogy elítélik? Én sem fogyasztok alkoholt, de sohasem találkoztam még olyan nővel, aki emiatt elítélt volna.
2015. szept. 3. 14:56
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Sose hallottam még, hogy ezt bárki elítélte volna..
2015. szept. 3. 14:57
 5/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Nekem mar volt dolgom olyannal, aki nem dijazta.
2015. szept. 3. 15:01
 6/15 anonim ***** válasza:
40%
Várjál csak! A kérdés az, hogy a lányok (mind, az összes) elítéli azt a férfit, aki nem iszik alkoholt, és komoly szándékai vannak, de szerintem azt akartad kérdezni, hogy miért nem találsz barátnőt, vagy hogy miért utasított vissza x, vagy y. Látatlanban biztos vagyok benne, hogy nem emiatt a két dolog miatt.
2015. szept. 3. 15:01
 7/15 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanam hogy nem talalok baratnot. Volt mar kapcsolatom tobb is. 10 evet kapcsolatban toltottem.
2015. szept. 3. 15:03
 8/15 anonim ***** válasza:
38%
Akkor ezek szerint több nő volt az életedben, aki nem ítélt el azért, mert nem iszol, és komoly kapcsolatot akarsz. Akkor mégsem volt pontos a kérdésed. Elmondanád, hogy konkrétan mi a problémád?
2015. szept. 3. 15:08
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
Soha, alkalmanként sem, semmit, egy kicsit se? Nem ítéllek el, de ez meg a másik véglet, és furcsa egy felnőtt embertől egy ilyen hozzáállás. Nem szeretem a végleteket.
2015. szept. 3. 15:12
 10/15 anonim ***** válasza:
56%

Én sem nagyon hallottam ilyet, hogy ezért ítélnének el valakit.

Mondjuk, ha valaki olyan, hogy ő nem iszik, ezért a másiknak sem engedi, vagy hisztizik miatta, hogy mondjuk pár pohár italt megiszok szórakozóhelyen, vagy családi ünnepeken, az engem is idegesítene, de az nem, ha valaki csak szimplán nem szeret inni. Még mindig jobb, mintha egy részeges állat lenne.

Nem lehet, hogy az illető, aki elítél nagyon iszogatós és az zavarja, hogy nem talál benned partnerre? Mert ha ez van, inkább hagyd.

A komoly célokkal meg végképp nem tudom elképzelni, mi baja lehetne bárkinek is, erre még tippem sincs.

2015. szept. 3. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!