Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, fiúk, férfitársaim!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, fiúk, férfitársaim! Mi a módszeretek Tinderen?

Figyelt kérdés
Vannak jól bevált szövegeitek vagy tippek, hogy hogy kell felkelteni, fenntartani a partner érdeklődését?

2015. szept. 2. 22:49
1 2
 11/14 anonim válasza:

szerintem a tinder alapvetően egy egész jó találmány. illetve az lenne, ha tényleg normálisan használnák az emberek. én persze csak azt látom milyenek a lányok... egy két profil leírásból következtetek csak a férfi oldalra. na mindegy.

sajnos nekem nem nagyon vannak lehetőségeim élőben. sőt igazából egyáltalán nincs szóval 'muszáj' volt erre vennem az irányt.

már másodjára telepítettem. először, mikor friss voltam relatíve sok matchem volt, pedig nagyon megválogattam a lányokat. összességében biztos 100 felett vagyok. (most, miután töröltem a fiókot teljesen és újraraktam már alig van match, olvastam róla, hogy minél régebb óta van meg az app a program fokozatosan hátrasorol és egyre kevesebbszer jössz fel a lányoknál. lehet megjegyezte a profilomat, nem tudom)

a lényeg, hogy aki felkeltette az érdeklődésem annál természetesen kezdeményeztem, de nem egy ilyen semmitérő "sziával". arányában kevesebben méltattak válaszra, még kevesebben voltak akikkel még randit is lebeszéltem. de még ezek után is csomóan szó nélkül töröltek egyik pillanatról a másikra összesen 1 nyomorult randim volt!!

bevált módszer szerintem nincs, úgyis a csajon múlik. ami az egyiknél randit eredményezett végül, arra más nem reagált megint más meg egyből szétváltott stb.

de az tuti, hogy azért ne az legyen a cél, hogy az érdeklődést tinderen tartsd fenn

2015. szept. 7. 10:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ! :) A te 100-asodból elbizonytalanodtam kicsit, én két hete raktam fel, eddig volt vagy 8 match, de abból egy le is törölt, egy nem válaszolt egy idő után, eggyel abbamaradt a beszélgetés, nekem is elment a kedvem, miután elkezdett bikinis képeket küldeni (mm az összes párjának, nem csak nekem), eggyel ritkán írunk egymásnak, az eddig a legsikeresebb, na és ő nem is magyar (bár nem tudom ez jelent-e valamit), a többi három-négy meg egyáltalán válaszra sem méltatott.
2015. szept. 7. 15:56
 13/14 anonim válasza:

miért bizonytalanodtál el? a nagy szám nem jelent semmit, ha azt nézzük még az is lehet, hogy megegyezünk a végkifejletek arányában pl hányan nem reagáltak stb.. azért az összesre én se írtam rá, tarthatatlan lett volna annyi beszélgetés. mondjuk sose a hosszú beszélgetés volt a cél, hanem kb rögtön hívtam őket randira.

elég idegesítő, hogy ennyiből semmi nem jött össze kb fél év alatt, de simán elképzelhető, hogy ez egyszerűen az én saját szerencsétlenségem ami párkeresés terén amúgy is végigkísérte az életemet. én hülye meg azt gondoltam talán a tinder majd változtat.

egy nagyon közeli ismerősöm viszont kb azonnal a telepítés után sikerrel járt, onnan van a jelenlegi barátnője.

2015. szept. 8. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező: nyugi, nekem hetek óta nulla találat, pedig nem vagyok csúnya gyerek :D Vagy a fotókkal van gond vagy egyszerűen csak nem a te "vadászterületed" az online társkereső oldalak
2015. szept. 8. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!