Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hol keressek normális férfit komoly kapcsolatra?
Figyelt kérdés
22 éves leszek és még nem találtam meg az igazit.2015. szept. 2. 19:19
11/18 anonim válasza:
értelmes intelligens, élet képes embert.
Lefordítva: Saját egzisztenciával rendelkező, saját lakás de jobb ha ház + autó + jó fizetés, + jóképű + izmos + nyaralni visz évente legalább 1x tengerpartra + ne kelljen dolgoznod + vicces legyen + értsen mindenhez.
12/18 A kérdező kommentje:
nem azért ennyire nagy elvárások nincsenek :D
2015. szept. 2. 19:41
13/18 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy miket írsz le kedves kérdező, hanem, hogy hogyan:
1. Írásjeleket nem ismerve írsz itt
2. Névelőkkel, névutókkal is baj van
Életképes egy szó. Aki előtt mindig vesszőt írunk. Ugyanígy az és előtt is. Keressek két ss. :D
14/18 Blade Bone válasza:
Szerintem mindenképpen olyan helyen keresgélj, ahol nincsenek fényképek okozta határok, ismerj meg előbb valakit, értékeld, aztán lásd csak milyenek a külsőségek. Aztán gondold végig, mi az ami igazán számit. .. .
15/18 anonim válasza:
Amíg az elvárásaidból nem adsz le nem lesz...nem így kell hozzá állni hogy keresem meg kutatom, hanem majd jön és kész.
17/18 anonim válasza:
Esetleg próbáld ki a társkeresőt. Nekem volt onnan már pasim, nem csak perverz 40-esek vannak fent, hanem normális fiatalok is, akik nem tudnak hol ismerkedni.
18/18 anonim válasza:
Ahol akarsz, nekem mindegy :) Beszélgess itt valakivel pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!