Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van más nő is, akit soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más nő is, akit soha nem választ senki?

Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy egyrészt pl. bármilyen szórakozóhelyen vagyok más lányokkal, nálunk kezdeményeznek, nálam nem. Ha valami csoda folytán úgy érezném, hogy valakivel alakul valami, garantáltan záros határidőn belül barátnője lesz, aki soha nem én vagyok. Ennyire selejt lennék? Vagy mit rontok el?
2015. szept. 2. 15:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ha valaki odajön, tényleg szívesen beszélgetek, flörtölni is szoktam, viszont ilyenkor vagy csak lyukra játszanának, vagy továbbállnak. Régebben kezdeményeztem én is, de csak méregetést, meg kinevetést kaptam, ezek után már nem merek.
2015. szept. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!