Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj lenne ha lehető legtökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lenne ha lehető legtökéletesebb alakot szeretnék?

Figyelt kérdés

Nincsenek súlyproblémáim, csak formásodni szeretnék hogy elégedett(ebb) legyek magammal. Elvégre fiatal vagyok, miért ne lehetne számomra tökéletes alakom? Nyilván mindenkinek más a tökéletes, de szerintem mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat, én is erre törekszem :-)

A "kiszemelt" pasinak mondtam hogy elkezdtek edzeni mert szeretném ha a lehető legjobb alakom legyen. Tetszem neki, ez szinte 100 %, de hogy akar-e tőlem többet, azt nem tudom, de ez most nem fontos.

A lényeg, hogy amikor mondtam neki ezt, rafináltan vigyorgott, mosolygott, majd a fenekemre akart csapni és azt mondta hogy "nem ezen múlik".

Akkor nem foglalkoztam vele, de később elkezdtem ezen agyalni, hogy miért mondta ezt. Mi köze az edzésnek a párkapcsolathoz???

Nem más miatt szeretnék formásodni, hanem magam miatt!

Elvégre nekem kell jól érezni magam a bőrömben, nem másnak.

Azóta ezen agyalok, hogy ezt most viccből mondta, vagy azt hiheti hogy egy buta liba vagyok aki másoknak akar megfelelni??

2015. szept. 2. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet azert mondta mert ugy gondolja ezzel akarod ot valaszra birni hogy mi is lesz koztetek...vagy o is kar edzeni?! Mert lehet akk azert mondta h azt hiszi miatta akarod elkezdeni...

Egyebkent enis elekzdtem jarni egy eve csak h ulomunka mellett jol erezzem magam. Es nagyon jo dolog. Magabiztosabb vagyok hogy latom nem hizok hanem formasodok.

2015. szept. 2. 09:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem jár edzeni. Nem is értem őt.

Én is sokszor ülök, mozgáshiányom van, muszáj valahol levezetni. :-)

2015. szept. 2. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem baj egyáltalán. Talán csak azt hitte, ha ezt mondja, azzal majd rendesnek tűnik.
2015. szept. 2. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezzel jelezte, hogy bejössz neki edzés nélkül is, de nyilván örül. A pasik díjazzák, ha valaki ki akarja magából hozni a maximumot.
2015. szept. 2. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!