Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más férfi is ekkora irigységet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is ekkora irigységet érez, amikor jó nőket (nem cicababa vagy hasonló, hanem sportos, szép hölgyeket) lát valahol és arra gondol, hogy neki sosem lesz ilyen? Hogy ő megint a "milyen csajom NEM lesz" kategória?

Figyelt kérdés
Zavar, hogy még csak az ismeretségi körébe sem tartozok, nemhogy a párja legyek. Néha egyszerűen ezért nem szeretek kimenni az utcára, mert borzasztó keresűség tör rám, hogy nekem sosem volt igazán "jó" csajom vagy legalább olyan, aki felé ekkora vonzalmat éreznék. Facebookon is egyszerűen leíratkozok azon ismerőseim üzenőfaláról (nem követem őket), akik vonzó nők, mert csak újra és újra látom a képeiket. Sajnos a hétköznapok nem sodornak az "útjába", hogy normál okom legyen megszólítani őket.

2015. aug. 31. 01:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanez a helyzet velem is.
2015. aug. 31. 09:14
 12/21 anonim ***** válasza:
arra azért kíváncsi lennék, h honnan veszed, h értelmesek, kívülről nem igazán látszik. :)
2015. aug. 31. 10:40
 13/21 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, ha nem egy cicababa akkor van esze és azt meg lehet hódítani megfelelő módszerekkel :) csak nem mindenkit ugyanúgy kell...

Az én barátnőm átlagos kinézetű, szerintem elég szép, nem siránkozok, hogy "nincs fullos csajom" :D megvan benne amit én kerestem...nekem nem azok a legjobb nők akiknek XXL-es mellük van, vagy sportos...nekem a nőiesen telt alak jön be am is, de nekem az "álom csaj" az a nagyon kedves, rendes lány...szóval aki nekem a top-os azt megtudom hódítani :P

22F

2015. aug. 31. 11:08
 14/21 anonim ***** válasza:
Én irigykedés helyett inkább igyekszem tenni azért, hogy egyszer ilyen nőim legyenek.
2015. aug. 31. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
38%
Csak egy megoldás van, hogy ilyen nőid legyenek!!! NYERNI KELL A LOTTO-N legalább 1 millárdot!!!! más esélyt nem látok.
2015. aug. 31. 13:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez sokat elárul a világnézetedről.
2015. aug. 31. 13:52
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem irigység bennem,de ezt érzem,csak azzal a különbséggel hogy nekem egy átlagos csaj is bőven elég lenne,de azokra sincsen még esélyem sem,így hát mindig ezt gondolom szinte,amikor végigmegyek az utcán,vagy bármerre.Hogy még esélyem sincsen egyetlen nőnél sem sajnos. :/

24/F

2015. aug. 31. 13:54
 18/21 anonim ***** válasza:

Miért lennék irigy? Elég csak belegondolnom hogyha pénzzé tennék ezt-azt, nekem is simán lehetne, még jobb is.

Csak tudod, áldozza a fizetését ilyen nőkre az, akinek páros számú édesanyja van...

2015. aug. 31. 15:52
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Ne érezd magad rosszul, ezzel csak magadnak ártasz és így nem éred el a célodat. Ugyanebben a helyzetben vagyok én is, de küzdök azért, hogy magamat fejlesszem félre ne érsd nem gyúrok, hanem a lelki békére törekszem. Tedd te is ezt és tudatosabban fogsz cselekedni.

Amúgymeg a Facebookon gyakran látszatt boldogság van, de a való életben nem valami boldogok.

2015. szept. 5. 07:35
 20/21 anonim ***** válasza:

durva azert hogy hanyan panaszkodnak es csak ket kommentelo irta hogy igen erzi ezt de torekszik elerni oket.

miert nem lehet ugy venni az eletet hogy b...ok bele mindenbe, van meg kb 40evem ezen a foldon, arra fogok torekedni hogy ilyen pi.at kapjak! ha nem kapok meg nem sikerul ez van, de megteszek mindent amit tudok!

es mi lehet a legroszabb eset? ha tenyleg mindenhol fejleszted magad max kapsz egy kevesbe szep baratnot..40ev sok ido! a jelenlegi keserusegnel pedig minden jobb.

2015. szept. 5. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!