Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi troll válasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi troll válasz ebben a kategóriában? A csúnya férfiaknak nincsenek igényeik?

Figyelt kérdés
Kiírok egy normális kérdést, erre azzal jönnek hogy a csúnya férfiakkal is szóba kellene állnom, adjam lejjebb az igényeimet, pedig azt se tudják mik az igényeim, hogy én ki vagyok, és milyen férfira vágyom. Már nagyon unalmasak és szánalmasok ezek a válaszok.
2015. aug. 30. 11:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
És a nőknek miért nem szállnak el az igényeik, ha amúgy dúskálnak a kérőkben?
2015. aug. 31. 16:58
 22/24 anonim ***** válasza:
89%
Pont azaz hogy elszállnak. Valahogy mindig sikerül a leggazdagabbat kifogniuk, a többin meg átlépnek, legjobb esetben friendzóne.
2015. aug. 31. 17:17
 23/24 anonim ***** válasza:

A férfiaknak semmiféle igényük nemlehet, Kérdező! Különben hímsoviniszta nőgyűlölők vagyunk...nem is tudtad?

Amúgymeg azért van, mert a legtöbb nulla életű nyomorék pronyó nem segíteni jön ide, csak jó nagyot belerúgni abba aki a földön fekszik. Ez minden boldogságuk a hitvány kis életükben, ne sajnáld tőlük :$

A női igények pedig tényleg baromira elszálltak. Az se normális aki ilyennek meg akar felelni

2017. jún. 14. 21:28
 24/24 anonim ***** válasza:

Lehetnek igényeik, csak épp örök életükre egyedül maradnak ha ezen múlik.

#4 oké, ne foglalkozzanak velünk, de akkor egy hangot se halljak, hogy miért van ennyi siránkozós kérdés. A ti felfogásotok miatt van, úgy bizony.

#6 értem, akkor keresgéljünk szingli jóképű és gazdag pasasokat. Mindegyik szingli után fizetek neked egy tízezrest, és minden foglalt után fizetsz nekem egy százast.

Miért van olyan érzésem, hogy idén mégis elmegyek a Kanári-szigetekre nyaralni.... :$$$$$$$$$$$$$$

A mínuszt pedig kaptad.

#9 azért mert ezek a tények. Akkor is ha konokul tagadod őket. Megkaptad a mínuszt.

#16 ezt mind nektek köszönhetik. Senki nem úgy kezdte gyárilag, hogy utálta az ilyen nőket, ezt sikeresen elértétek náluk. Te is kaptad a mínuszt.

2019. szept. 25. 05:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!