Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted egy csók mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted egy csók mennyit jelent?

Figyelt kérdés
Nekem pl sokat, nem tudnám megtenni azzal akit nem szeretek, de volt aki azt mondta abban még nincs semmi.
2015. aug. 28. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokat jelent és nem csókolózok akárkivel.

F

2015. aug. 28. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
túl sokat, azzal teszem akivel együtt vagyok, ha valaki máshogy működik akkor máshogy működik, nem teszek olyat ami nem kényelmes nekem
2015. aug. 28. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Számomra sokat jelent, nagyon.
2015. aug. 28. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Sokat, ezért nem csókolózom az első randin, sem a másodikon, sem a harmadikon.

F

2015. aug. 28. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Sot! Volt olyan csajom akit soha meg sem csokoltam, mert nem tudhattam mi jart elotte a szajaban (szopni viszont piszkosul jol tudott).
2015. aug. 28. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem sokat, de ismertem olyat, akinek semmit nem jelentett.
2015. aug. 28. 21:58
 7/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem nagyon sokat. Főleg, ha attól kapja az ember akiért teljesen odavan.
2015. aug. 28. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!