Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok?
Az utóbbi időben elég sokat ismerkedem
lányokkal. Randiztam mostanában gimis,
egyetemista, fiatalabb, idősebb, valamint
külföldi lánnyal is. Mindenkinél
ugyanazt tapasztalom, hogy szeretnek
bulizni, piálni stb... Miért nincsen olyan
lány, aki csinos, jól néz ki, nem bulizni
járogat, érdeklik a világ dolgai,
okos,művelt és vevő a romantikára?
Régebben én is sokat jártam bulizni de
már kinőttem ebből. Most ott tartok,
hogy sokkal jobban meg fog egy lányban
az, ha szeret tanulni, könyveket olvasni,
mint ha diszkóba járna. Nem
panaszkodni akarok, mert tudok
barátnőt találni, de olyan lányt nem
tudok mint akit jelemeztem. Másoknak is
van ilyen élménye a lányok kapcsán?21f
Nem Jo helyen keresgelsz. En peldaul soha nem jarok bulizni, eddig 2szer voltam mindket helyrol 1 oraval kesobb eljottem, nem iszom,nem dohanyzom, Imadok olvasni foleg krimiket meg szerelmes kaland regenyeket, romantikus vagyok, es Imadok zenet hallgatva osszebujni mikozben kint esik az eso.
18/L
Ahogy irtad te is, hogy buliztal, ugy ok is szivesen mennek. Csak az a baj, hogy a legtobben nem hqgyjak abba meg egy jo ideig utana. A korosztalyom (17-18 ev) meg javaban bulizik vagy nemreg kezdte.
Az idosebbem pedig meg mindig buliznak (24-25).
Olyan lanyt nagyon kis valoszinuseggel talalsz, aki konyvmoly, szereti a romantikat - tehat egy tarsadalomtol eltero ertekrendu lanyt.
A legjobb baratnom otthonulos. Szereti a romantikat, de annyira nincs megborulva tole.
En szeretem a konyveket, havi 1x jarok bulizni, de ertekelek minden aprosagot.
Szoval igen, eleg nehez ilyen lanyt talalni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!