Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi szingli rendes pasi?
környezetemben rengetek olyan szingli pasi van, aki szerintem egy főnyeremény lenne.
Nagyon sok barátnőm panaszkodik, hogy milyen borzalmasak a mai pasik, ott hagyják őket, eltűnnek, csak szexet akarnak, esetleg durvák, verik is őket stb stb. Mégis az olyan pasik, akik okosan kedvesek szeretni tudnak, önzetlenek, empatikusak, azok szinglik. Ti is ezt látjátok, miért?
Mert a nők jobbára a domináns és promiszkuis férfiakhoz vonzódnak, ugyanis az ő definíciójuk szerint ezek a "férfias" jellemvonások, míg az előzékeny, kedves, illemtudó, rendes és szeretni tudó férfiak viselkedése nem vált ki belőlük vonzalmat. Egy másik ok, amikért a suttyó bunkókat keresik a nők az az átformálás öröme. A nők úgy állnak hozzá az ilyen férfiakhoz, hogy "na majd én rendes embert faragok belőle", kvázi a pasi személyes megváltó Jézusává (a Depeche Mode után szabadon) akarnak válni, aki majd a rendes útra tereli őket, ellenben egy tisztelettudó és aranyos férfin számukra nincs mit alakítani, így az ilyeneket ismét csak a padlón hagyják oszlani. A nők imádják átformálni a környezetüket nekik tetszőre, volt már rengeteg női lakótársam, akik már a elöltözés után fél nappal nekiálltak szétbontani a lakást, illetve koleszosként szintén számtalan ilyen esetet láttam, ez alól az átalakítás alól az emberek se kivételek, a szomorú? igazság viszont az, hogy egy felnőtt férfi jellemét már nem igazán tudja átalakítani semmi sem, ezért van az, hogy a nőt többségének beletörik a bicskája az átformáló folyamatokba és ilyenkor jön a jól ismer hiszti, hogy "brühühühü, miért ilyen disznó az összes férfi, miért nincs egyetlen normális se?", ez azonban úgy értendő valójában, hogy "brühühühü, miért nem tudom átalakítani a férfiakat olyanná, amilyenné szeretném?", remélem érthetően fogalmaztam a férfiértések elkerülése végett.
Gondolom most jön az a jelenet, hogy villámgyorsan le leszek pontozva valami szar, vagy egyáltalán semmilyen indoklás miatt. Semmi gond, megszoktam már a Gyakoris színvonalat.
Több ezer ember nevében nem beszélnék, de a magam részéről nekem teljesen jó egyedül.
És ebben nincs semmi gyűlölet a nők iránt egyszerűen csak élvezem h nem kell kompromisszumokat kötnöm és azt csinálok amit akarok.
Persze már megszoktam a sztereotípiát az ostoba találgatásokról és csipkelődésekről. A biztos melegtől egészen a nem 100-as kategóriáig.
De ezek akkor se érdekeltek és most se.
Sajnálatos h elég sokan keverik azokat a független embereket (legyen nő v pasi) akik jól megvannak így az életükkel.
Azokkal akiknek erre bár akarnának de lehetőségük sincs. Mert h előbbiből rengeteg van.
Magyarázat egyszerű attól h valaki pár kapcsoltra vágyik és tegyük fel ettől boldog még szép számmal vannak olyanok akiknek nem kell és nekik így jó.
Persze ez egyesek számára hihetetlen akár a középkorban a Föld görbülete.
És így vissza is jutottunk a biztos meleg kategóriához.
Mert bár ez egyeseknek hihetetlen de ez még mindig egy opció. Mindenki maga dönt.
Mert a nőknek a rossz fiúk kellenek. Az ilyen rendes pasiknak csak elsírják a bánatukat és mondogatják, hogy "jajj bárcsak ilyen pasim lenne mint te, de azért még se jövünk össze, inkább 10szerre is megyek egy ilyen bunkóhoz aki kihasznál és megcsal aztán majd neked sírok tovább"
Szánalmasak a nők.
Mert nem kigyúrt, pénzes helyimenőcsávók, azaz nem kellenek a nőknek.
Végre hogy egy nő szájából is hallani az igazságot!
Ez a kérdés soha nem merül fel a nők - lányok eszében, hogy "Miért olyan szemetek a fiuk - férfiak"?
- mert egy randi után már meg lehet dugni őket vagy egy buli után és e-maitt eltorzulnak a fiuk-férfiak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!