Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Higyjek a női megérzésnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higyjek a női megérzésnek?

Figyelt kérdés

Eddig mindig bejött...kopkop...

szóval ha érzem h bejövök a srácnak hihetek magamnak?

2015. aug. 24. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:

hát, aha.

én 32 vagyok, és eddig mikor azt éreztem, hogy bejövök neki, akkor utólag kiderült, hogy tényleg így volt.

más kérdés, hogy ez még nem életbiztosítás, sok múlik az időzítésen, és egyéb körülményeken is ilyenkor, hogy lesz e ebből kapcsolat, de a megérzés bejött.

amúgy nekem az egyikből csak egy összejövés lett, csók, meg szerelmet vallott, meg hogy nem lehetünk együtt hosszú távon :-(

a másikból meg egyetlen randi, amit én totál elbénáztam ,és ott vége lett.

most is van ilyenem, pedig van párkapcsolatom, de van véletlenül valaki és van ez a megérzés, és biztosan tudom, hogy nem csal. De ez most más, mert én most nem akarok semmit a párom miatt. de tudom, hogy bejövök neki.

2015. aug. 24. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, egy embernek se szabad hinni, főleg ha tudod, hogy hazudós vagy akkor végképp :D
2015. aug. 24. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:

szóval igen,ezt megérzi az ember, magát azt hogy vonzódik hozzád.

de volt olyan, aki nekem nem tetszett, de máson keresztül tudatta, hogy bejövök, vagy elhívott, és addig csak haver volt és ott meg nem vettem észre. Érdekes. Két-három ilyen volt, és azokon meg nagyon meglepődtem. Szóval én csak akkor éreztem meg, ha nekem is tetszett az illető.

1. voltam.

a lényeg, igen, higyj a megérzésednek, de ne tervezd az esküvőt, idézőjelben, mert azért ez a bejövés még kevés.

2015. aug. 24. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:

A legfontosabb dolog...

Ha fiú vagy ne higgy a női megérzésnek, ha lány vagy akkor hihetsz

2015. aug. 24. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem:D
2015. aug. 24. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen téren sosem működtek a megérzéseim, de ha neked eddig bejött, mért kérdezed? Akkor nyilván most sem tévedsz.
2015. aug. 25. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!