Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kizáró ok, ha egy lánynak van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok, ha egy lánynak van egy gyereke?

Figyelt kérdés

Ha a lány 22 éves, és van egy fél éves kisbabája. Véletlen baba, védekezés mellett csúszott be, és a lány végig menstruált, nem voltak tünetei, csak akkor derült ki, amikor már nem lehetett elvetetni. A párja meg 3 kapcsolat, együttélés után lelèpett.

Egy iyen lány örökre egyedül marad?

Ha amugy szèp, talpraesett és müvelt nöröl van szó

2015. aug. 24. 14:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró ok.
2015. aug. 24. 14:34
 2/25 A kérdező kommentje:
3 éves kapcsolat
2015. aug. 24. 14:36
 3/25 anonim ***** válasza:
Igen. Nincs kedvem más gyerekét nevelni.
2015. aug. 24. 14:37
 4/25 anonim ***** válasza:
HA küldesz képet megmondom.:D
2015. aug. 24. 14:37
 5/25 anonim ***** válasza:
6%

Nö vagyok. Van egy ilyen baratnom. Nem nem fogsz egyedul maradni. De 27+ keress partnert ski erett ra. Itt valoszinu gyerekek fognak neked valaszolni...

Sajnos a barattnom is sokadik probalkozasra talalta meg a szerelmet aki kepes votl elfogadni. De 30+ a pasi. Aki mar erett ra. Es most a csaj mar terhes megis mert kozos babat is akarnak

2015. aug. 24. 14:39
 6/25 anonim ***** válasza:
91%

Számomra nem kizáró ok :) A gyereket is szeretem és nem azért lett terhes mert össze-vissza szexelt mindenkivel :)

Persze a biológiai apával lehetnek problémák mivel nem tudni milyen kapcsolatban vagytok jelenleg, de semmi sem megoldhatatlan, ha bejön a lány nem kizáró ok a dolog, de azért azt tisztáznám, hogy azért én is szeretnék saját génjeimet is tartalmazó gyerkőcöt a jövőben :D 25/F

2015. aug. 24. 14:41
 7/25 anonim ***** válasza:
28%
Igen, mert én nem akarok gyereket, egy ilyen helyzetben pedig elkerülhetetlen, hogy legyen egy. Egy gyerek, pláne egy ilyen kicsi rengeteg figyelmet igényel, ami által csökken a kettesben eltöltött idő mennyisége, egy harmadik kerék egy rendin, még ha az az egyik fél gyereke is, ugyan úgy harmadik kerék, kvázi egy folyton zavaró faktor. Én nem akarok apa lenni még legalább 8-9 évig, túl sokáig voltam elsüllyedve ahhoz, hogy ismét röghöz kössem magam egy gyerek által, lehet a nő akármilyen tip-top tündérke, egy fasztorlasz nem hiányzik.
2015. aug. 24. 14:43
 8/25 anonim ***** válasza:
Dehogy is. Fel a fejjel, fogsz találni egy férfit aki együtt fog szeretni titeket.
2015. aug. 24. 14:44
 9/25 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de baromi nehéz lesz, és nem a korosztályodban arra mérget veszek.
2015. aug. 24. 14:45
 10/25 anonim ***** válasza:
62%
Bármennyire próbálják egyesek bemagyarázni, ez nem érettség kérdése. Ugyanis nem attól érett valaki, hogy egy olyan nővel kezd, akit elhagytak a gyerekével együtt. Mert abban a kapcsolatban az új férfi maximum 3.,4. lehet. Általában olyan férfik ezek, akik szintén valamiért hátrányban vannak. Persze vannak kivételek, de nem az a jellemző.
2015. aug. 24. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!