Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok, ha egy lánynak van egy gyereke?
Ha a lány 22 éves, és van egy fél éves kisbabája. Véletlen baba, védekezés mellett csúszott be, és a lány végig menstruált, nem voltak tünetei, csak akkor derült ki, amikor már nem lehetett elvetetni. A párja meg 3 kapcsolat, együttélés után lelèpett.
Egy iyen lány örökre egyedül marad?
Ha amugy szèp, talpraesett és müvelt nöröl van szó

Nö vagyok. Van egy ilyen baratnom. Nem nem fogsz egyedul maradni. De 27+ keress partnert ski erett ra. Itt valoszinu gyerekek fognak neked valaszolni...
Sajnos a barattnom is sokadik probalkozasra talalta meg a szerelmet aki kepes votl elfogadni. De 30+ a pasi. Aki mar erett ra. Es most a csaj mar terhes megis mert kozos babat is akarnak

Számomra nem kizáró ok :) A gyereket is szeretem és nem azért lett terhes mert össze-vissza szexelt mindenkivel :)
Persze a biológiai apával lehetnek problémák mivel nem tudni milyen kapcsolatban vagytok jelenleg, de semmi sem megoldhatatlan, ha bejön a lány nem kizáró ok a dolog, de azért azt tisztáznám, hogy azért én is szeretnék saját génjeimet is tartalmazó gyerkőcöt a jövőben :D 25/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!