Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, ugye ha őszintén szerettek nőt felvállaljátok, akár 10 év korkülönbséggel is, ) no az idősebb) senki véleménye nem számít?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 16:06
11/17 anonim válasza:
Érdekes.:)
Ilyenkor szülői beleegyezés is kell az esküvőhöz, vagy hogy van ez?:)
Sok boldogságot.
12/17 anonim válasza:
Végülis igen. Azonban nem feltétlenül. Attól függ melyik kérelmet adjátok be. Ha a nagykorúsítási kérelmet, és azt el is fogadják, akkor már nem. Ha a fiatalkorú házassága kérelmet, akkor igen. Mi mindkettőt beadtuk, hogyha az elsőt nem adnák meg, ott legyen a második, ami szinte biztos :)
De végülis megadták az elsőt, így hivatalosan nagykorú vagyok.
13/17 anonim válasza:
Köszi a választ. Még egy utolsó kérdésem lehet?
Nem akarlak fárasztani.
Szüleid mindenben támogattak?
Nem súgtak össze a hátatok mögött?
Nem kell vele foglalkozni persze, csak kíváncsi vagyok.
14/17 aperitif válasza:
Pont egy ilyen kapcsolatban vagyok tavaly óta. A kedvesem 16 évvel fiatalabb tőlem. Szeretjük egymást, jól kijövünk egymással, nincs generációs különbség köztünk, mindent meg tudunk beszélni, de nem hiszem, hogy felvállalna a külvilág előtt.
15/17 A kérdező kommentje:
14-es! azt elhiszem , hogy jol kijöttök, de hidd el szeretni nem Téged szeret hanem amit tőled kap. És ez a nem mindegy!Ha szeretne , hidd el felvállalna! Persze ha téged nem zavar a nem felvállalás, akkor nincs gond.Sajnos belementem én is ilyen kapcsolatba, nem vállalt fel, nekem rettenetesen fájt.Most már tudom Hamarabb véget kellett volna vetnem a kapcsolatnak.
2015. szept. 3. 22:09
16/17 aperitif válasza:
14 vagyok. Nem mondom, hogy nem zavar, persze, hogy sokkal jobb lenne egy felvállalt kapcsolatban, de azért meg is értem őt. Csinos, jóképű, fiatal férfi, én meg egy öregasszony vagyok.
17/17 A kérdező kommentje:
14-es elárulod a korotokat, és még arra lennék kíváncsi korabeli partnere van e a pasinak!
2015. szept. 4. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!