Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, ugye ha őszintén szerettek nőt felvállaljátok, akár 10 év korkülönbséggel is, ) no az idősebb) senki véleménye nem számít?

Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 16:06
1 2
 11/17 anonim válasza:

Érdekes.:)

Ilyenkor szülői beleegyezés is kell az esküvőhöz, vagy hogy van ez?:)

Sok boldogságot.

2015. aug. 26. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Végülis igen. Azonban nem feltétlenül. Attól függ melyik kérelmet adjátok be. Ha a nagykorúsítási kérelmet, és azt el is fogadják, akkor már nem. Ha a fiatalkorú házassága kérelmet, akkor igen. Mi mindkettőt beadtuk, hogyha az elsőt nem adnák meg, ott legyen a második, ami szinte biztos :)

De végülis megadták az elsőt, így hivatalosan nagykorú vagyok.

2015. aug. 26. 14:12
 13/17 anonim válasza:

Köszi a választ. Még egy utolsó kérdésem lehet?

Nem akarlak fárasztani.

Szüleid mindenben támogattak?

Nem súgtak össze a hátatok mögött?

Nem kell vele foglalkozni persze, csak kíváncsi vagyok.

2015. aug. 27. 15:01
 14/17 aperitif ***** válasza:
Pont egy ilyen kapcsolatban vagyok tavaly óta. A kedvesem 16 évvel fiatalabb tőlem. Szeretjük egymást, jól kijövünk egymással, nincs generációs különbség köztünk, mindent meg tudunk beszélni, de nem hiszem, hogy felvállalna a külvilág előtt.
2015. szept. 3. 10:19
 15/17 A kérdező kommentje:
14-es! azt elhiszem , hogy jol kijöttök, de hidd el szeretni nem Téged szeret hanem amit tőled kap. És ez a nem mindegy!Ha szeretne , hidd el felvállalna! Persze ha téged nem zavar a nem felvállalás, akkor nincs gond.Sajnos belementem én is ilyen kapcsolatba, nem vállalt fel, nekem rettenetesen fájt.Most már tudom Hamarabb véget kellett volna vetnem a kapcsolatnak.
2015. szept. 3. 22:09
 16/17 aperitif ***** válasza:
14 vagyok. Nem mondom, hogy nem zavar, persze, hogy sokkal jobb lenne egy felvállalt kapcsolatban, de azért meg is értem őt. Csinos, jóképű, fiatal férfi, én meg egy öregasszony vagyok.
2015. szept. 3. 23:46
 17/17 A kérdező kommentje:
14-es elárulod a korotokat, és még arra lennék kíváncsi korabeli partnere van e a pasinak!
2015. szept. 4. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!