Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lanyok tobbsege miert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyok tobbsege miert nem kerdez sosem?

Figyelt kérdés

Minden uj ismerkedesnel rengeteget lehetne kerdezni a masikrol de csak en kerdezek es altalaban ugyanazt a kerdest kapom vissza. De ha egyaltalan nem kerdezek akkor pedig leall a beszelgetes es elfelejtjuk egymast. Nem nem nezek ki olyan rosszul meg mielott ez lenne az indok...:D

De oszinten! A lanyok elvarjak hogy egy csomo kerdest tegyek fel?

2015. aug. 21. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Félénkek... Nekem volt ilyen pár hete, hogy bár tetszett egy fiú, aki kevesebb, mint egy nap alatt feltett úgy 35-40 kérdést (amit először nem is éreztem gyanúsnak), és bár szimpatikus volt, nem mertem visszakérdezni, vagy kérdést feltenni. Ne csak kérdést tegyél fel, hanem valami nagyon egyértelműt is tegyél, amit nem lehet félreérteni- szerintem.
2015. aug. 21. 22:50
 2/6 Blade Bone ***** válasza:
100%
Nem muszáj ám mindig kérdezni testvérem, ha túl sokat kérdezel még te is elfelejted hogy miről beszéltetek nem ám ő. :) Ha kérdezel valamit tőle, azt vesézzétek ki rendesen, mesélj neki olyat ami arról a témáról eszedbe jut, így jobban berögződnek a dolgok. Valamint, ne felejtsd el, hogy mindig van rosszabb is annál ami van. :D Jelen esetben ez nem jelent rosszat, hogy a lány csak visszakérdez, még pedig azért nem, mert jókat kérdezel és nyilván ő is kíváncsi, hogy te miket mondanál azokra a kérdésekre. :) És ahogy mondtam, van rosszabb is ennél, pl ha egy szóban válaszolna és vissza sem kérdezne.
2015. aug. 21. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Nem megfelelő lányokkal ismerkedsz:) Ha te érdeklődőnek, kommunikatívnak tartod magad, akkor gondolom olyan lányt szeretnél magad mellé, aki hasonló. Ez legalább egy olyan tulajdonság, ami hamar kiderül. Tovább kell keresni és kész, rengeteg olyan nő van, aki kérdez is, nem csak várja, hogy te kérdezgesd.
2015. aug. 21. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sose szerettem az olyan beszélgetéseket, ahol folyton kérdezni kell, egy jó beszélgetés gördülékeny, nem olyan, mint egy vizsga tesztkérdéssor. :-)
2015. aug. 21. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert nem érdekled őket!
2015. aug. 22. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:

hűűha. Amúgy nagyon vicces, hogy ugyanazokat a problémákat élik meg a nők, és a férfiak is, mégis elsiklanak egymás mellett.

Mármint én pár hónapja hagytam abba a netes ismerkedést.1 év tapasztalatából kiindulva, mindig nekem kellett az érdekes kérdéseken "törni" magam.

1 darab srác volt, aki olyan kérdéseket tett fel, ami el is gondolkodtatott.

+ lehet rossz tulajdonság, de én nem kérdezem vissza azt, ami engem nem érdekel. Legtöbbször a saját válaszom sem érdekelt.

2015. aug. 22. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!