Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol illetve hogyan tudnék csajozni? Mi lehet a baj?
Lassan 2 éve hogy nincsen kapcsolatom..Próbálkozom minden ilyen oldalon..(Badoo,Twoo)de sajnos semmi eredmény..
Nem járok el sehova sem illetve az önbizalmammal is vannak problémák..De sajnos az említett oldalakon nincs semmi eredmény hónapok óta..Szeretnék boldog lenni illetve kikerülni a lányoknál a csak barátok legyünk dologból...
jesszusom :D
A gazdagok azért találnak kapcsolatra, mert a pénzükből telik arra, hogy eljárjanak ide-oda.Megtegyenek ezt-azt.
Ha lenne 200 milliója, és csak otthon ülne, mert nem mer megszólalni, sem megmozdulni, akkor maximum csak pénz ellenében vett szolgáltatásokat tudna igényelni.
És kérdezőnk jelen esetben nem arra volt kíváncsi hol vehet testiséget, hanem hogyan szerezhet kapcsolatokat.
De kitűnő felvezetés.
Tedd azt, amit akkor tennél, ha gazdag lennél.
Dolgozz, spórolj. A pénzből pedig csináld azt amire vágysz.
Tehát ha én gazdag lennék kipróbálnám a létező összes közepesen extrém sportot, megtanulnék úszni, kiváltanám a búvár engedélyt, utaznék.
De nem vagyok gazdag. Ellenben úszás, búvár, hegymászó, via ferrata oktatásra most is elmehetek. Nem nagy összegek, és az összeset csapatban tanítják. Tehát olyan emberekkel lehetek akiket ugyan az érdekel, mint engem. Ráadásul 80%, hogy ők is pontosan az ismerkedés miatt (is) kezdtek bele. Így, ha nem állok meg,felkötöm a nadrágszíjat, és felvetem csoporton belül, hogy a tanfolyam elvégzése után-közben közösen próbáljuk ki magunkat.. Biztos lennének rá jelentkezők. Így nem csak, hogy új embereket ismerhetek meg, de barátokat is szerezhetek, ráadásul megtalálhatom a szerelmet is, akár rögtön a csoportban, vagy azon keresztül.
Igazából órákig képes lennék tovább fejteni a szálat.
Végszónak annyit mondanék, hogy előbb találd meg önmagad a világban. És ha megvagy, azután kezdj más valaki keresésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!