Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnőm sokkal szebb és csinosabb nálam, és be se merném mutatni egy pasinak sem, mert úgyis ő kellene nekik utána?
Old meg, ahogy az én volt barátnőim tették:
Szebb voltam tőlük és egyedibb is, volt saját stílusom + még különleges képességem is, később kitaláltak egy okot és ez miatt összevesztünk és azóta ki sem békültünk. Mióta nem vagyok velük, azóta állandóan a fiúk társaságával vannak el. Szóval egyértelmű a dolog. :P
Nagyon bánt a dolog, de ez van. Pedig voltak olyan dolgok, amiben pedig ők voltak jobbak, mint én...
Már 5 hónapja, hogy nem vagyunk barátnők és olyan viszonyban vagyunk, hogy már csak köszönünk egymásnak. Ha szeretnénk valamit egymással közölni, akkor leírjuk egy papírdarabra és átadjuk egymásnak.. A válasz pedig ugyanígy jön vissza...
Azóta nincs senkim sem akire számíthatnék, kiv
éve a családomat. :) De nem zavar, megvagyok én egyedül is, sőt!!
(Nem önsajnáltatásból írtam le a történetemet a volt barátnőimről! Köszönöm a megértést!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!