Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők magukat is becsapják azzal, ha azt mondják normális férfit keresnek, vagy csak más előtt próbálnak ezzel jó színben feltűnni?
Olyan furcsa. Miért nem azt látom én, ha körülnézek, hogy kizárólag a kigyúrt, nagyon jóképű férfiaknak van barátnőjük, feleségük, családjuk, ha enélkül valójában esélyük sincs a férfiaknak?
Ez paradox.
Több oka lehet:
1.Abba az 1%-ba tartoznak, akiknek nem ez kell.
2.Olyan nagyok a Te elvárásaid, hogy nem látod ezeket a férfiakat jóképűnek pedig azok. Amúgy nem kigyúrtnak kell lenni, hanem formásan izmosnak ami pólóban nem feltétlen látszik.
3.Már sokat csalódott a nő a helyes pasikban és leadta az igényeit. Vagy egyedülálló anya akit el kell tartania valakinek.
4.Neked van kivételes ízlésed és nem a mainstream helyesizmos pasikat veszed csak észre.
5.A pénz felülírt mindent.
Mindennek van minimális esélye, lehetetlen nem létezik.
De nevezhetjük nullának is az esélyeket a 0,0000000000000000000000000000001% helyett ami szinte egyenlő a nullával. Na jó, százezerből 1 férfinak van esélye így is.
Igen, de ez nem egyértelmű? Vagy te a lúzer, ronda, sovány, kövér vagy tök semmilyen átlagos férfiakkal látsz nőket? Ezt ne akard nekem bemagyarázni. Mint mondtam lehet van 1-2 kivétel, na és? Attól ugyanolyan rohadt nehéz ilyen férfinak barátnőt szerezni.
A tiniknek a helyes focisták kellenek, a 20on éveseknek a jóképű, kisportolt, borostás, jól öltözött, magabiztos egyetemisták, a 30as/40es korban lévő nőknek pedig a sikeres karrierrel rendelkező, tehetős, humoros férfiak, itt már kissé háttérbe szorul a külső.
Hát... en egy csomó kövér, sovány, alacsony, magas mindenféle kinézetű férfit látok nővel.
Itt a szomszédunkban is a nő vékony, a férfi pocakos például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!