Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az probléma, ha csak idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az probléma, ha csak idősebb partnerrel tudom elképzelni a jövőm? 18/L

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és a 25-28 éves korosztály érdekel a legjobban. Nem a pénz miatt, hanem nagyon vonz az, hogy már van konkrét elképzelésük, céljuk, napirendjük, stb. Külsőleg is ilyenkor vannak a férfiak leginkább erejük teljében, nem? Ez gond ha én így látom? Ti mit gondoltok erről?

2015. aug. 19. 23:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

6-osnak igaza van.. Sokáig nekem is ez tetszett ill ezért tetszettek az idősebb srácok, mert komolyabbak, tapasztaltabbak stb. mint akkor a korombeliek voltak.

De hidd el, nagyon ritka az olyan 28 éves srác, aki nem a szexre hajt, egészen biztos lehetsz benne, hogy egy normális vagy eleve nem fog veled kikezdeni, vagy csak megdönteni akar.

Én 2x is jártam így, de mivel nem adtam magam, és sulib a jártam (a srác dolgozott már) véletlen jöttem rá, hogy megcsal, mert nem volt hajlandó kivárni rám hónapokat míg összeszedem 17-18 évesen a bátorságot, h ezt is meglépjem vele.

nagyjából 15 éve ez így volt. Nem tudom azóta mennyire változott a világ, a tizenévesek felfogása, de biztos, hogy azért vannak olyan srácok akik talán 1-2 évvel fiatalabbak is, mint te és jóval értelmesebb felfogással rendelkeznek, mint egy 28 éves.

2015. aug. 20. 07:40
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
Ha Nyíregyházán laksz írj
2015. aug. 20. 08:28
 13/14 anonim ***** válasza:
24%
Azt hogy jöjjünk össze:)
2015. aug. 26. 08:29
 14/14 anonim válasza:
0%
Csak azt hogy marha vagy !
2015. szept. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!