Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért válthatok ki ellenszenve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válthatok ki ellenszenvet az emberekből? Semmi értelme az életemnek

Figyelt kérdés
Soha nem sikerült emberi párkapcsolatokat kialakítanom. Sem barátit, sem párkapcsolatot. Amikor randiztam valakivel is hiába voltam kedves, megértő, még is leléptek. Úgy gondolom ebből nekem csak rossz tulajdonságaim vannak akinek semmi értelme élni, mert mindenki szemében csak egy hulladék vagyok, senki nem értékel. Biztos nekem is vannak rossz tulajdonságaim, de kinek nincsenek?
2015. aug. 19. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
xD
2015. aug. 19. 21:21
 12/15 anonim ***** válasza:
ne általánosíts légyszíves...
2015. aug. 19. 21:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt írtam szinte mindegyik, én nem azt írtam hogy mindegyik.
2015. aug. 19. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

Nem "nőgyűlölő" egyikük sem attól, hogy jogos kritikát ír a nők döntő többségéről, csak ennek szeretik beállítani, ugye démonizáljuk az ellenfelet, akkor könnyebb legyőzni. Bármit, csak ne kelljen kilépni a saját árnyékukból...

Zsidó kisgyerek kérdezi az apját odahaza:

- Apa, hogy hívják azt amikor elvesszük másoktól azt ami nem a miénk?

- Azt piacgazdaságnak nevezik, kisfiam.

- És ha tiltakoznak ez ellen és vissza akarják kapni, azt minek nevezik?

- Antiszemitizmusnak, kisfiam, antiszemitizmusnak...

2015. aug. 19. 21:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehetséges okok:

1. lehet, hogy nagyon ronda vagy (pesszimista feltételezés, vagy realista???), ezt képküldéssel kizárhatjuk (optimista feltételezés)

2. itt elég agresszív a viselkedésed (kőkemény tény), bár lehet élőben már nem vagy ilyen (optimista feltételezés)

3. téged idézve "senki nem értékel", ez is elég ütős lehetséges hibaforrás (fránya tényállás)

4. elzárkózol a netes ismerkedéstől (tény), persze másra hárítva a felelősséget, magadat áldozatként feltüntetve, hiszen itt csak nőgyűlölő söpredékek vannak... (sötét pesszimista feltételezés)

5. élőben is elzárkózol a közeledéstől (tény)

2015. aug. 20. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!