Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha bevallom egy fiúnak hogy szűz vagyok, akivel randizok, utána ott hagy, nem akar velem többet találkozni?
Nem csak a szex, de ezt csak az erti aki "vegigszenvedte" a dolgot egy szuz csajjal.
Persze megvan annak is a maga szepsege, de ilyen korban mar nem mindenki fogadja jol a "problemas" csajt.
Ennek ellenere en csak emiatt nem hagynek ott egy csajt de nem lenne elony az biztos.
,,De a férfiaknak miért a szex a legfontosabb?"
Nekem az előző barátom azt mondta, hogy neki nagyon tetszik a női test, mert az gyönyörű. Szerintem csak ennyi: egyszerűen vannak felépítve, és sokkal kevesebbet agyalnak mindenen. A szex minden második gondolatuk, ha nőre tekintenek, akkor meg az első. Persze, keress olyat, aki tud várni :)
Rossz helyen keresgelsz
Egy normalis ferfi minden vagya az hogy a felesege csak vele kizarolagossan elje meg a szexet.
ne legyen elrontva traumatizalva ne keljen exekrol meselni es kerulni oket.
egy ferfi akinek vannak erkolcsi normai es ertekei az egy csodaszep ajandeknak fogja tekinteni es megbecsul erte.
nem ertem azokat akik a szexet egy kizarolag testi dolognak tertjak es a not semmire nem ertekelik
Ajanlom igenyesebb korokben keress igazi tarsat magadnak.
Nehezebb elsőre a dolog, ha szűz a másik. Elsőre húzni-halasztani szeretné a dolgot, mert nagyon szuper élményt akar. De az első (és inkább a nőnek) nem lesz szuper. Nagy eséllyel még fájdalmas is.
Akkor a bizalom kérdés is szerepet játszik. Felnagyítva látják ezt a szex dolgot, félnek, hogy beégnek, a másik kineveti őket, kiadja az infókat másnak... sok különböző dologtól lehet félni, lehet mindtől egyszerre is. Valaki a fájdalomtól fél.
A másik fél (a tapasztalt) már túl van ezeken és tudja, hogy ez egy lassabb folyamat, mire felenged a másik, néha hónapok. Nem mindenki akar erre ennyit várni. Aztán nem mindenki akar tanítani. Elképzelhető, hogy valaki őstehetség, de az is, hogy irtó béna. Ha béna, akkor mondjuk eltelt 2-3 hónap azzal, hogy már az ottani simogatásra is összerezzent, nehezen szokta meg. Lehet, hogy fél év is eltelik, mire úgy ér hozzám, hogy 1)ne fájjon a nemi szervem, mert mondjuk olyan durva vele, vagy olyan rosszul dörzsöli, akármi) 2) minden zónámat megtalálja, ami nem erogén, viszont csiklandós. Akkor könnyezve röhögök az ágyban és az istennek se leszek izgatott, ő meg megsértődik/megijed, hogy most rajta nevetek-e, mit ront el. 3) akkor többször megmutatom, hogy simogasson, de biztos, hogy még legközelebb is rámozdul, ráfogaz egyszer-kétszer úgy, hogy a csillagokat lássam.
Tehát ez a tapasztalt fél szemszöge.
Én szűzen vesztettem el szűz fiúval. Egyikünk se mondta meg a másiknak csak utána, de a srác őstehetség volt. 3. alkalomra már elmentem vele, ami egy csajnál szerintem már egész jó főleg, ha abszolút kezdő mindkét fél.
Aztán volt tapasztalt pasim, vele jó volt, max. annyit kellett mondani egymásnak, hogy melyik mozdulat tetszik jobban.
Aztán a mosatni barátom is szűz volt. Az első nem sikerült igazán. pasinál az szokott lenni, hogy 1) vagy fel sem áll, annyira stresszel vagy 2)1 perc alatt elmegy. Hát nálunk az orál volt 1 perces. Szóval utána 2 hónapig csak azt szoktattam, hogy a mélytoroknál tartsa 10 percig legalább. Akkor szexnél először baromi durva volt, mikor ujjazott, szét dörzsölte mindenem, mikor a cicimet izgatta, megfogazta, tehát őt sokáig kellett tanítanom. 2 hónap járás után volt az első szex, kivettünk egy szobát, szép gyertyák mindenhol, meghitten... nagyon rövid volt, így lett 2. 3. menet is. De még ezután jó 3-4 hónapig egyszer nem volt semmi, mert a stressztől nem sikerült (félt, hogy nekem nem jó, ő nem tart ki sokáig, szégyenlős is volt, amit lassan küzdött le stbstb.). Fél év után szoktunk össze, tanulta meg jól, azóta nagyon jó. Most már olyanokat is tud, mint azok a mesterek, hogy többször visszatartja és egy óráig tart a dolog.
De valakihez tényleg türelem kell és kitartás és ha nem szeret úgy a másik fél, vagy nem érzi azt, hogy a nehézségek ellenére én kitartok, várok, tanítok - akkor jobb, ha lelép.
Szóval azt tudom tanácsolni, ha majd találsz valakit, aki nem lép le - hogy ha mondja, hogy csinálj valamit másképp, simogasd másképp stb. akkor nem szabad megsértődni, hanem ki kell próbálni, mert valószínűleg azért mondja mert úgy jobb neki. Ez volt még nálam is egyszer probléma, hogy volt aki megsértődött ezen, vagy semmibe vette és amikor rángatóztam, de nem a kéjtől, hanem mert csiklandós vagyok arra az érintésre, akkor meg befordult, hogy én most kinevetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!